Oriflame Inovace

S pomocí vědy Oriflame usiluje o inovace, zkoumá nové přísady a technologie.

V Oriflame za sebou máme přes 40 let zkušeností se spojováním těch nejlepších přísad s nejmodernějšími vědeckými poznatky. Našich více než 100 vědců a odborníků neustále zkoumá nové přísady i technologie. V následujících řádcích se dozvíte něco o nejnovějších pokrocích Oriflame.

Opravný krém proti hlubokým vráskám Ecollagen Deep Wrinkle Corrective Care 35+ Oriflame. Péče proti vráskám, která jde skutečně do hloubky.

Hluboké vrásky patří k nejmarkantnějším známkám stárnutí. Nosoretní rýhy, mimické vrásky na čele, vrásky v koutcích očí, příčné vrásky na čele – zbavte se jich a vaše pleť se rázem bude zdát o mnoho let mladší. Když naši vědci v Oriflame pracovali na zvýšení efektivity boje proti vráskám, vycházeli z našeho bestselleru – Ecollagen 3D+. Použili jej jako základ a po létech kosmetického výzkumu hrdě představují Ecollagen Deep Wrinkle – krém proti vráskám, který jde do větší hloubky a neustále pracuje na omezení hlubokých vrásek.
Opravný krém proti hlubokým vráskám Ecollagen [3D+]

 

Opravný krém proti hlubokým vráskám Ecollagen [3D+]

Komplex Tri-Boosting
Při vývoji Opravného krému proti hlubokým vráskám Ecollagen Deep Wrinkle Corrective Care Oriflame jsme se zaměřili na tři hlavní oblasti boje proti vráskám. Výsledkem byl krém, který podporuje tvorbu kolagenu, hydratuje pleť a stimuluje obnovu kožních buněk. Tyto tři složky tvoří Tri-Boosting komplex, jež proti hlubokým vráskám bojuje přímo u jejich zdroje a již během jediného měsíce pomáhá k jejich zlepšení.

Obnova pleti od Oriflame
Nová pokožka a schopnost stimulovat proces její obnovy je klíčem k mladistvému vzhledu pleti. Této stimulace lze dosáhnout používáním kosmetických přípravků s obsahem silných aktivních přísad, jako je například Opravný krém proti vráskám Ecollagen s Tri-Boosting komplexem od Oriflame. Již během 28 dnů u své pokožky zaznamenáte omlazení a vypnutí a hluboké vrásky budou kratší, užší a mělčí.

Vypnutá, vyhlazená a rozzářená pokožka s Oriflame
Během prvních studií na dobrovolnících jsme k tomuto výrobku získali skvělá hodnocení: „Jemné linky se vylepšily, hlubší vrásky vypadají jemnější,“ nebo „Nejúčiněji krém zapůsobil na hlubokou vrásku, kterou mám na čele“. Tato slova potvrzují veškeré výsledky našich výzkumů a fakt, že máme výrobek, díky němuž je pleť vypnutá, vyhlazená a rozzářená. S tímto přípravkem jednoduše vypadáte mladší, než ve skutečnosti jste!

Vyzkoušejte Opravný krém proti hlubokým vráskám Ecollagen Deep Wrinkle Corrective Care 35+ od Oriflame!