Založení s.r.o. s profesionální pomocí

Každý prosperující živnostník má jediný sen. Vlastnit společnost na lukrativní adrese v hlavním městě a s minimálními náklady na její provoz. Tato přání se ovšem mohou stát skutečnou realitou, o níž se postará profesionální poskytovatel komplexních služeb v tomto oboru.

Je jím léty prověřený odborník na slovo vzatý. Firma Profi-kancelář s.r.o., která vás provede celým procesem od založení s.r.o. až po pestrou nabídku virtuálních kanceláří v Praze.

Vše započítá založením s.r.o.

Nejprve je třeba provést první krok. Tím je založení firmy, respektive osobní konzultace s pracovníky, jež se v následující fázi pustí do realizace. A vězte, že její trvání nebude jakkoliv zdlouhavé.

  • Běžná lhůta pro založení s.r.o. jsou 2 týdny
  • Expresní vyřízení trvá pouhých 5 dnů

Oproštěni budete od jakéhokoliv papírování, obíhání potřebných institucí a jednání s nevrlými úředníky. Nehledě na to, že nemusíte znát konkrétní zákony, vyhlášky a paragrafy. K tomu si připočtěte ještě perspektivní sídlo firmy Praha.

Virtuální sídlo firmy ušetří hodně peněz

Zapomeňte však na klasické kancelářské prostory. Vydejte se cestou virtuálního sídla, potažmo kanceláře. Minimální náklady, které vás neomezují ve využívání dalších přidružených služeb.

Profi-kancelář s.r.o. nabízí tři speciální balíčky.

  • Mini-sídlo
  • Profi-sídlo
  • Profi-kancelář

Vše od přeposílání došlé korespondence, přes telefonní linku s operátorem, až po zařízenou kancelář a zasedací místnost k pronájmu.

Povyšte své podnikání

Vsaďte na virtuální sídlo firmy Praha a nestarejte se o žádné skryté vícenáklady. Dopřejte si kvalitu a garanci toho nejlepší v tomto oboru. Hovoří o tom ostatně letitá minulost firmy Profi-kancelář s.r.o., jež je jedním z prvních poskytovatelů na území hlavního města.