Koupel bez slziček od Oriflame

Tělová kosmetika Oriflame pro děti.

Nejjemnější péče pro miminko i pro vás od Oriflame. Pokožka našich dětí je velmi jemná a požaduje speciální pozornost. Odborníci firmy Oriflame vyvinuli dermatologicky testovanou řadu produktů určeným speciálně pro citlivou pokožku  . Díky složení obohacenému o lípový výtažek učinně zklidní a ošetří i velmi jemnou pleť   .

Veškeré produkty Oriflamez této řady jsou: – dermatologicky testované pro citlivou pleť, – s neutrálním pH a bez obsahu mýdla a alergenů, – šetrné k dětským očím, takžekoupání je bez slziček.

Koupel bez slžiček od Oriflame

Oriflame (kód 12767) Večerní koupel pro děti – je zklidňující gel do koupele, je určený speciálně pro velmi citlivou dětskou pokožku. Jemné složení bez mýdla s obsahem výtažku z lípy a olej z cedrového dřeva, které pomohou děti sladce ukolébat díky svým zklidňujícím a relaxačním účinkům. Obsah výrobku 250 ml.

Produkt Oriflame (kód 12763 ) Dětská koupel na tělo a vlasy – je to šampón a tělová kopel 2v1 = koupání bez slz. Krémové složení s lipovým výtažkem a jemnou vůní pomůže vaše miminko sladce ukolébat . Obsah výrobku 250 ml.

Výrobky Oriflame(kód 12772) Dětský pudr Oriflame- zjemňující pudr pro děti s lipovým výtažkem. Používete po koupání a po výměně plenek na pokožku miminka, s vyjimkou obličeje. Hmotnost 75g.

Výrobek Oriflame ( kód 12762) Dětský olej Oriflame – Šetrný a jemný olej obsahuje lipový výtažek a vitamin E pro hydrataci a zklidněni. Úplně ideální pro dětské masáže. Obsah 200 ml.

Oriflame (kód 12777) Mýdlo pro děti – velice jemné a hydratační mýdlo děťátka s neutrálním pH obsahuje glycerin a lipový výtažek. Hmotnost 75g.

V nabídce Oriflame také najdete krásné dárky pro vaše děti z řady Oriflame Disney. Máme pro vás stále aktuální katalog Oriflame na našem webu. Nakoupit může ihned na E-shopu Oriflame. Zaregistrovaný člen Oriflame nakupuje nejen kosmetiku, ale i výrobky Wellness by Oriflame s velkou slevou a to 23%. Zaregistrovaný člen Oriflame může nakupovat výrobky jen pro sebe a své známé.