Existují sms půjčky jako ve finsku?

Proč je sms půjčka tak populární?

To je velmi zajímavá otázka, tak se na to pojďme podívat trošku do detailů. SMS půjčka je krátkodobá nebankovní půjčka. Tedy nepůjčujete si od bankovního subjektu tzn. Vaším věřitelem je soukromá firma a nebo také investor. Krátkodobá znamená, že si půjčujete na velmi krátkou dobu a to maximálně na dobu 1 měsíce. Firmy nabízejí různé varianty doby splatnosti, někde si můžete vybrat třeba jen pár dnů. Co se týká částek, tak můžete si půjčit maximálně 10000,-Kč, přičemže první půjčka nepřesahuje částku 3000,-Kč.

 

Kdo si může sjednat sms půjčku?

SMS půjčka je v podstatě pro každého kdo se ocitl v nouzi a nevyšel s penězi těsně před výplatou. Musíte splňovat pár podmínek a to, že musíte být občanem ČR a být starším 20-ti let. Nemusíte mít ručitele, zástavu a ani po Vás nikdo nebude chtít doložení Vašeho čistého měsíčního příjmu. Takže nemusíte mít strach, že někdo bude volat do Vaší firmy a říkat, že žádáte půjčku. Tady si nepůjčujete hypotéku na celý život ale pár tisíc před výplatou, takže proto zde nejsou tak přísná kritéria.

 

Kde se sjednává sms půjčka?

SMS půjčka se sjednává velmi jednoduše a to vyplněním online formuláře na webu „sms půjčka„, pak vyčkejte na spojení s operátorkou společnosti Ferratum, která s Vámi ověří Vaše údaje a půjčku schválí. Pokud dojde ke schválení stačí už jen potvrdit návrh smlouvy a obchodní podmínky a to odesláním sms zprávy ve specifickém tvaru. Po odeslání sms zprávy firma Ferratum odesílá peníze Vašim směrem a to buď poštovní poukázkou a nebo bankovním převodem.