Gelové nehty

Gelové nehty jsou umělé nehty, které mají extrémně realistický vzhled. Jsou tenké, ohebné, nežloutnou a jsou neporézní. Pomocí gelových nehtů získáte přirozený vzhled nehtů a dáte jim stejnou trvanlivost jako u akrylových nehtů. Gelové nehty mají na našem trhu stále rostoucí tendenci. V současné době se na evropském trhu dělá 90% gelových nehtů. Gelové nehty jsou častější než akrylové nehty, protože jejich výhodou je skoro žádný zápach a menší poškození přírodních nehtů. Lidé preferují tyto nehty také z důvodu, že jsou velmi odolné proti poškození a nemusí navštěvovat nehtové salony, jelikož si je mohou udělat i v pohodlí domova.

Účelem gelových nehtů je zakrytí poškozených nebo prasklých přírodních nehtů. Po čase je pak možno nehty bez problému odstranit a ponechat si své vlastní zesílené, přirozeně dlouhé a krásné nehty. Gel je silnou oporou pro přírodní nehty a brání tak jejich praskání a poškození. V dnešní době jsou gelové nehty vylepšením vizáže stejně tak jako barva vlasů.

Gelové nehty se původně vyráběly ze speciálního zubního gelu. Gelové nehty jsou aplikovány v několika krocích. Výhodou gelových nehtů je, že je na ně potřeba méně materiálu než na akrylové nehty.

Důležitým faktorem je, že nehtová kůžička musí být hydratována po celou dobu. Dodávání vlhkosti nehtům a rukám je velmi důležité.

Gelové nehty jsou navrženy tak aby udělali vaše nehty delší a pevnější. To je výborné jako léčba pro poškozené a rozpraskané nehty. Gelové nehty se dobře aplikují a i dobře vypadají. Další výhody jsou, že jsou bez zápachu, díky tomu je můžeme dělat i doma. Mohou také vypadat jako přirozené nehty a tím se s nimi cítit pohodlně. Další výhoda je jejich lehkost, jsou ideální pro velmi dlouhé nošení a dávají přirozený pocit jako od vlastních nehtů. Jsou pružné a jen ztěžka se zlomí.