Tandemové seskoky Příbram

Naši kvalifikovaní instruktoři a tandempiloti čekají na nové tandemové nadšence! Prožijte skvělý pocit z volného pádu a nechce se unášet úžasným pohledem na krajinu. Tandemové seskoky Příbram vám zaručí nový adrenalinový zážitek. Tandemové seskoky se skáčou z výšky 4 000 metrů. Překonejte sami sebe a vyzkoušejte tandemový seskok Příbram. Prožijte svůj den naplno!

Překonejte svůj strach s tandemovými seskoky Příbram!

Tandemové seskoky Příbram – krok za krokem
Tandemové seskoky Příbram se skáčou na letišti Příbram – Dlouhá Lhota. S kvalifikovaným tandempilotem vystoupáte do výšky 4 km, a poté si užijete následující volný pád a let vzduchem. Řízení padáku si můžete vyzkoušet i vy sami! Vaše možné důvody k obavám jsou zbytečné, neboť naši tandempiloti mají za sebou nespočet úspěšných letů. Nabízíme vám adrenalinový zážitek za atraktivní cenu 3600 Kč (5300 Kč s videem, 5600 Kč s fotodokumentací a videozáznamem)

Tandemové seskoky Příbram si můžete objednat na www.tandem-seskok-padakem.cz!

Obdarujte své blízké tandemovým seskokem
Darujte svým blízkým originální dárek, a sledujte je při jejich letu vzduchem ze zemské pevniny. Tandemový seskok Příbram je zážitek na celý život! Dárek plný nezapomenutelných zážitků v podobě dárkového poukazu! Na našem letišti se skáče od dubna do konce října. Neváhejte a přijeďte si prožít jeden z nejkrásnějších zážitků!