V penzionu Minor v Českých Budějovicích bude o Vaše ubytování vždy skvěle postaráno.

České Budějovice patří mezi turisty často vyhledávané lokality, neboť se nachází v Jižních Čechách, kde je idylická příroda, která přímo vybízí k turistice, cyklistice nebo houbaření. V okolí penzionů a ubytování v Českých Budějovicích je mnoho cyklistických i turistických tras se spoustou historických památek.

České Budějovice nabízí nepřeberné množství ubytovacích zařízení, ale pouze kvalitní ubytování Vaši dovolenou ještě zpříjemní. Pokud opravdu hledáte kvalitu za dobrou cenu, dejte přednost penzionu, kde se o Vás maximálně postarají. Penzion Minor České BudějoviceVás nadchne vysokou úrovní a kvalitou služeb i profesionálním přístupem personálu, který vždy dbá o maximální pohodlí a spokojenost návštěvníků. Ubytování v penzionu je cenově dostupné každému. Penzion Minor doporučuje hostům ve volném čase různé relaxace a aktivity.

V rámci Vašeho ubytování ve městě České Budějovice doporučujeme prohlídku historického centra města. Zajistíme Vám návštěvu v Muzeu piva, které se nachází v pivovaru Budvar a je vzdáleno 700 m od penzionu Minor. Penzion Minor Vám také doporučuje jízdu na kolech překrásnou přírodou po cyklistických stezkách.  Penzion Minor i ostatní ubytování v Českých Budějovicích mají ideální výchozí polohu pro cesty do širokého okolí města České Budějovice, kde se nachází celá řada hradů a zámků, které je možno v rámci ubytování navštívit.

Ubytování v Českých Budějovicích v Penzionu Minor lze využít jako příjemnou zastávku k výletům za pamětihodnostmi do okolních měst Český Krumlov, nebo Hluboká nad Vltavou. Penzion Minor se nachází pouhých 6 km od zámku Hluboká nad Vltavou. Výlet do Hluboké nad Vltavou, kde kromě Státního zámku můžete navštívit také Lovecký zámek se ZOO, je možné  absolvovat také výletní lodí po řece Vltavě, nebo autobusem MHD. Stanice autobusu MDH je umístěna 50 m od penzionu Minor České Budějovice.