Bioplynové stanice, použitá zemědělská technika

 

Bazar zemědělské techniky

Představujeme zajímavý kompromis. Nenabízíme jen několik málo strojů. Zemědělská technika, která je u nás k sehnání, může jít napříč různými obory zemědělství. U nás se vám nestane, že bychom při malém obratu firmy museli stroje prodávat co nejdráže. Nekupujeme je totiž do zásoby a nejsme tak omezeni množstvím, které máme dostupné na skladě. Zároveň se tak vyhýbáme velké nepřehlednosti a špatně specifikovaným technickým parametrům na zahraničních webech, specifikaci si určujete sami a naše společnost najde spolu s našimi partnery váš stroj po celé Evropě – vše nezávazně!!!

Naše portfolio čítá více než 12 tisíc strojů.

Bioplynová stanice

nabízíme konzultace plánů na stavbu, zajištění kompletní dokumentace a uvedení do provozu. Váš záměr pro realizaci bioplynové stanice posoudí naši autorizovaní odborníci. Rádi vám poradí s výběrem kvalitních technologií. Je možnáprohlídka již zrealizovaných stanic.

Dotace pro zemědělce

nabízíme odborné zpracování projektové žádosti o získání příslušné dotace na profesionální úrovni. Vždy volíme takové řešení, které je optimální z ekonomického i technického hlediska a zároveň je i provozně udržitelné. Do doby, než je přidělen dotační titul, poskytujeme tuto službu zcela zdarma.

 

dále nabízíme:

energetické a světelné audity

kogenerační jednotky