Nová služba pro placení na internetu a online darování peněz.

Hledáte způsob jak jednoduše zpoplatnit část obsahu svých internetových stránek? Nebo jak rychle a efektivně přidat podporu pro darování peněz na webovou prezentaci Vaší neziskové organizace?

Na trh přichází zcela nová služba pro podporu mikro-plateb a online peněženka ONYXOM.com. Běžným lidem i podnikatelům nabízí možnost zpoplatnění vlastního obsahu, ať se jedná o články, videa, fotografie, hudbu nebo o darování peněz neziskovým organizacím. Služba je na českém trhu unikátní svoji jednoduchosti používání a způsobem placení.


Založení a vedení účtu

ONYXOM.com v současné době nabízí dva typy účtů – osobní a podnikatelský účet. První zmiňovaný slouží pouze pro platby v případě, že Vás zaujal obsah na některém webu propojeném se službou ONYXOM.com a chcete si jej koupit či předplatit nebo pouze darovat peníze. Kdežto druhý zmiňovaný účet nabízí možnost zpoplatnění jakéhokoliv internetového obsahu na Vašich stránkách. To znamená, že chcete prodávat elektronický obsah. Je tedy ideální pro servery sloužící k nahrávání elektronického obsahu – fotobanky, videopůjčovny. Cenu obsahu si určíte sami a to již od 0,1 Kč nebo 0,05 €. Pokud nechcete návštěvníky nutit k placení za Váš obsah, lze místo platebního tlačítka umístit tlačítko darovací. Pomoci něho Vám mohou návštěvníci darovat nějakou část peněz. O minimální hodnotě této částky rozhodujete Vy. Tento typ placení je vhodný pro neziskové organizace, bloggery, začínající projekty. Výhodou tohoto způsobu darování je, že darovat může opravdu kdokoliv a Vy nebo Vaše organizace obdrží celou darovanou částku a to okamžitě. Založení a vedení obou účtů je zcela zdarma. Stačí se pouze registrovat na stránkách ONYXOM.com a případně nabít peníze na svůj účet.

Placení za obsah probíhá pomoci platebního tlačítka, které se musí umístit na Vaši internetovou prezentaci. Tlačítko může sloužit i k darování peněz, čehož využijí zejména neziskové organizace, bloggeři a jiné zajímavé projekty. Jelikož systém podporuje možnost jednorázového přihlášení, uživatele mohou platit na různých internetových stránkách za různý obsah bez nutnosti neustálého přihlašování a mohou platit jediným kliknutím na platební tlačítko. Ty jsou nabízený v různých barevných variantách, aby nerušily barevné schéma Vaši webové prezentace.

Implementace služby do webové stránky je přímočaré a nepotřebuje zásah do vaší databáze. Stačí přidat skripty k Vaši prezentaci a začít používat službu ONYXOM.com.

Peníze na ONYXOM.com účet lze jednoduše převést z Vašeho bankovního účtu, pomoci kreditní či debetní karty a služby PayPal již od 100 Kč. Nebo libovolnou částku z jiného ONYXOM.com účtu. Stejně jako nabití účtu, lze vydělané peníze vrátit zpět na Váš bankovní účet. Všechny pohyby na účtech lze prohlížet pomocí srozumitelných výpisů či grafů.

Služba dbá na bezpečnost a ochranu uživatelských údajů. Veškeré pohyby na účtech jsou sledovaný Českou národní bankou, která vydala povolení provozovatelům ONYXOM.com k vydávání elektronických peněz. Komunikace služby s uživateli je chráněné SSL protokolem. Certifikát k tomuto protokolu je podepsán certifikační autoritou GeoTrust.

ONYXOM.com podporuje více jazykových mutací a platby v různých měnách. Je tak ideální k použití i na cizojazyčných webech. Převody měn probíhají podle aktuálního kurzu měn vydávaného Evropskou centrální bankou.

Začněte i Vy používat službu ONYXOM.com a vydělávat peníze za svůj obsah na internetových stránkách bez žádné investice. Stačí se pouze zdarma registrovat a přidat platební nebo darovací tlačítko na Váš web.