Plastová okna

Hliníková okna Schüco

lišta

Tento vysoce jakostní materiál s dlouhou životností a neklesající hodnotou je jedinečný pro svou tvárnost a barevnou rozmanitost. Hlavním důvodem volby tohoto materiálu je jednotný vzhled a velké prosklené formáty oken a dveří.
lišta

Schüco AWS 70.HI – hliníková okna pro vysoké nároky

lišta

AWS 70 HINadstandardní izolace, pevnost a všestranné použití – přednosti, které z hliníkového okenního systému Schüco AWS 70.HI (High Insulation) činí skutečný univerzál pro novostavby i renovace. Tato velmi precizně zpracovaná, energeticky úsporná okna navíc disponují neodstižnými přednostmi hliníku: dlouhou životností, pevností a robustností, úzkými pohledy a nejrůznějšími možnostmi v realizaci vhledu – a to i u větších okenních formátů.
Hliníková okna Schüco AWS 70.HI mají zlepšenou tepelnou izolaci u konstrukční hloubky 70 mm: Průměrná Uf-hodnota 1,6 W/m2K sětří energii.
Nepatrné rozměry profilů rámů a křídel umožňují realizaci velkých skleněných ploch: Takto zvětšená transparentnost a světlost vnitřního prostoru zvyšuje komfort Vašeho bydlení. Aby bylo možno okenní komfort exaktně přizpůsobit vašim nárokům a požadavkům, je vám k dispozici široká škála prakticky všech běžných typů otvírání.
Vaše individuální požadavky vzhledových variant pokryje bohatá nabídka profilů a široké spektrum příslušenství. Hliníková okna Schüco AWS 70.HI jsou univerzálně použitelná a lze je bez problémů kombinovat s nabídkou dveřních systémů značky Schüco.
lišta

Schüco AWS 65 – široká škála variant, nápaditý vzhled

lišta

AWS65Ať již u novostaveb či při renovaci – základní hliníková okna Schüco AWS 65 můžete použít u každé stavební konstrukce – alternativně s plošně začleněnými nebo směrem ven se otvírajícími okenními křídly. Celá řada systémových variant a rozsáhlý program příslušenství tvoří bázi pro realizaci nápaditých vzhledů.
Tato velmi precizně zpracovaná hliníková okna jsou tepelně izolovaná, navíc disponují neodstižnými přednostmi hliníku: dlouhodobá životnost, pevnost a robustnost, úzký pohled a nejrůznější možnosti v realizaci vhledu – a to i u větších okenních formátů.
Hliníková okna Schüco AWS 65 nabízí zlepšenou tepelnou izolaci u konstrukční hloubky 65 mm. Okna šetří energii a tím i vysoké náklady za vytápění. Těchto vynikajícíh hodnot je dosaženo rozšířenou izolační zónou a optimalizovanou středovou izolační přepážkou. Další pozitivum zvyšující dobrý pocit: optimalizované těsnící systémy v okenních profilech garantují vedle výborné tepelné izolace také vynikající izolaci proti hluku a povětrnostním podmínkám – abyste se mohli doma cítit co nejlépe.