Kancelářský nábytek VASA

Jednoduchost a stabilita charakterizuje stoly kancelářského nábytku řady Eco. Kancelářský nábytekEco je variabilní skříňový a stolový kancelářský a konferenční systém. Charakterizuje jej klasická podnož tvořená pevným deskovým korpusem. Systém umožňuje široké multifunkční uspořádání v pracovním prostoru. K tomu slouží řada stolových desek s klasickou ABS hranou nebo s pružnou ergonomickou litou polyuretanovou (PUR) hranou. Mimořádná odolnost PUR hrany dlouhodobě zajišťuje elegantní vzhled i při vysoké zátěži.

ABS hrana je dnes převažujícím typem hrany nábytku z laminované dřevotřísky. Hrana má podobu plastové pásky o různé síle Silnější hrany pak mají vidielný rádius, který je oblý. Hrana ABS má mnohem delší životnost a chrání laminovanou dřevotřísku před poškozením a zabraňuje nasátí vlhkosti ze vzduchu.

V porovnání s klasickou ABS hranou je PUR hrana ergonomicky řešená (pozvolna zkosená), na pocit měkká a pružná a přitom je vysoce odolná proti otěru, tepelným vlivům a vlivu slunečního záření. Mezi PUR hranu a desku se nedostane ani případná vlhkost, neboť PUR materiál je na hranunalitý“ a uzavírá pórovitý povrch desky. Tím je stolová deska s PUR hranou prakticky nezničitelná.

Technická data – kancelářský nábytek ECO:

Stoly rovné nebo tvarové – délky 800, 1300, 1600 a 1800 mm – výška stolu 750 mm – hloubka 650 nebo 800 mm, stolové desky o síle 25 mm, ohraněny 2 mm silnou ABS hranou nebo opatřeny litou polyuretanovou (PUR) hranou. Stolové desky s PUR hranou mají 2 kabelové průchodky (průměr 6 cm). Podnož z laminovaných desek o síle 25 mm s ABS hranou. Kluzáky bez výškové rektifikace.

Vzorník dezénů – stolové a krycí desky, půdy, dna a dveře skříní, čela kontejnerů nabízíme v těchto barvách:

  • Olše
  • Dub
  • Calvados přírodní
  • Třešeň
  • Calvados červený
  • Světle šedá