Krásné nehty a rty

Vyhrajte si s odstíny Oriflame

 

Nebojte se rozzářit zimní šeď nejnovějšími trendy odstíny z modních mol. Nebudete litovat.

Vstupte do světa snů s HOLLYWOODSKOU HVĚZDOU DEMI MOORE:

Pohádkové odstíny a lesk od Demi Moore – Oriflame!

Kolekci More by Demi Oriflame rozšířila limitovaná edice luxusní dekorativní kosmetiky Oriflame, čeká na vás spousta rtěnek a laků na nehty ve sladěných odstínech. Použité odstíny i design obalů jsou důkladně vybrané tak, aby odrážely charakteristický styl samotné Demi.

Rtěnka má zvláčňující složení s intenzivními pigmenty pro ultra bohatou barvu, při nanášení hladce klouže po rtech a vytváří perfektní hollywoodský efekt. Jako první rtěnka od Oriflame se zavírá kliknutím!
Vysoce lesklý lak na nehty s okouzlující barevnou intenzitou představuje 6 krásných sytých odstínů. Lak je odolný proti blednutí a zachycuje klasický glamour stříbrného plátna.

Kabelka More

 

Kabelka More

 

Rtěnkdy More by Demi Oriflame – Je ve stylu slavné herečky Demi Moore. Zvláčňující obsah s intenzivními pigmenty pro ultra okouzlující barvu pri nanášení hladce klouže po rtech a vytváří perfektní hollywoodský efekt. Hmotnost rtěnky 4g. Můžete si vybrat z šest odstínů, a to:

– Hollywood Red

– Coral Red

– Princess Pink

– Pink Drama

– Cherry Delight

– Daring Brown

 

Lak na nehty More by Demi Oriflame

Jsou v sytých bohatých odstínech. Limitovaná edece vysoce lesklého laku s okouzlující barevnou intenzitou. v prodeji v 6 sytých odstínech. Lak je odolný proti blednutí a zachycuje kladický glamour stříbrného plátna. Obsah 7 ml.

Odstíny:

– Tea Rose

– Daring Brown

– Black Red

– Forbidden Burgundy

– Hollywood Red

– Pink Drama

 

Laky a rtěnky More by Demi Oriflame budou v prodeji od 15.1.2013. Výrobky od Demi Moore najdete na našem E-shopu Oriflame

 

Parfémovaná voda More by Demi

 

Parfémovaná voda More by Demi