Oriflame – nejen kosmetika

Nadace Oriflame.

Nadace Oriflame je zaměřena na pomoc dětem a mladým ženam prostřednictvím velké nabídky vzdělávacích projektů a iniciativ, důraz je kladen na poskytování takových nástrojů a dovedností, aby si později pomohli sami. Cílem je pomoci jim vytvořit trvalé změny v jejich životě a proměnit jejich přání ve skutečnost.

Oriflame je nakloněn měnit okolí k lepšímu podporou dobrých věcí, zejména když jde o ochranu dětí. Oriflame je stále aktivní spoluzakladatel World Childhood Foundation Jejího Veličenstva švédské královny Silvie, která zlepšuje životy dětí na pokraji společnosti.

Oriflame Foundation náš závazek pomáhat ještě rozšiřuje a podporuje ty nejmenší a mladé ženy prostřednictvím široké škály činností přesahujících tradiční školskou výuku – od budováním společenských dovedností a mentorováním, až k podpoře sirotků a pěstounských rodin.

Zakladatelé Oriflame, Jonas a Robert af Jochnickovi, za sebou také mají dlouhou historii podpory dobré věci. Nadace af Jochnick Foundation poskytla nadaci Oriflame Foundation do začátku stejné prostředky jako Oriflame a umožnila jí tak již od počátku vytvářet ještě více dobrých věcí.

Nadace bude koordinovat dobročinné aktivity v rámci skupiny Oriflame. Bude podporovat projekty v zemích, kde Oriflame funguje, prostřednictvím prodeje doplňků a kosmetických produktů věnovaných Nadaci, prostřednictvím fundraisingových akcí a dobrovolných aktivit s účastí zaměstnanců a členům Oriflame. Veškeré prostředky vybrané v určité zemi budou použity na místní projekty, které těm nejmenším a mladým ženám poskytnou nástroje a dovednosti potřebné ke zlepšování jejich života.

Oriflame Foundation bude v každé zemi spolupracovat s místními nestátními organizacemi na vzdělávacích projektech..

Výtěžek z každého prodaného náramku Oriflame putuje na pomoc dětem v ČR . Váš nákup dá dětem příležitost vytvořit si lepší život a proměnit své přání ve skutečnost.

Jedinečný béžový a bíly  plastový náramek se stříbřitou sponou s logem Nadace Oriflame. Výtěžek z prodeje podpoří děti.

Hnědý náramek Charity Bílý náramek Charity

 

Bílý náramek Charity

 

Hnědý náramek Charity

Náramky si můžete také zakoupit na našem E-shopu Oriflame