Proč právě Oriflame

CHCETE VYPADAT SKVĚLE!

Oriflame, to je kompletní sortiment kosmetických výrobků, díky kterým budete krásná a budete se cítit fantasticky. Tyto produkty využívají přísady získané z přírodních výtažků z ovoce, květů a rostlin. Jejich složení je navíc vyvíjeno těmi nejmodernějšími technologiemi. Splňují tak i vysoké požadavky na kvalitu. Vyzkoušejte a sami se přesvědčte! Oriflame, to je spojení moudrosti přírody a toho nejlepšího z vědeckých poznatků.

CHCETE SI VYDĚLAT!

S Oriflame je to snadné!! Nevěříte? Zjistěte to sami.

Vyděláte si v podstatě ihned a možnost výdělku není nijak omezená. Sami si učujete výši výdělku. Můžete si vybudovat i vlastní kariéru. Způsob práce přízpůsobíte svému životnímu stylu. nezáleží na tom, jestli jste zaměstnaní, jste na rodičovské „dovolené“ nebo studujete.

Můžete to udělat 2 způsoby:

1. Ukazujte katalog Oriflame svým známím, přátelům, kolegům, spolužákům. Získáte tak okamžitý zisk 30% (rozdíl mezi katalogovou cenou a cenou pro kosmetické poradce).

2. Vybudujte si kariéru Oriflame. A to tak, že pozvete ostatní, aby se připojili k Vašemu týmu. Vydělávejte na celkových prodejích skupiny a užívejte si fantastických odměn. Tato příležitost je opravdu jedinečná: Vyděláte si dnes a zítra si plníte sny.

CHCETE SE BAVIT!

Podělte se o kosmetiku Oriflame s lidmi, které máte rádi. Oriflame kosmetika a doplňky jsou navíc ideálním dárkem k Vánocům, narozeninám, výročím apod.

Neváhejte pomoci i ostatním a zíkejte tak svůj tým. Poznejte spoustu nových přátel a lidí a splňte si svůj sen.

VÝŠI VÝDĚLKU SI STANOVÍTE SAMI

Je opravdu jen na Vás, jak vysoký výdělek si stanovíte a s jakým nadšením budete tento cíl plnit.

Nezapomeňte, že i pouhou registrací získáte v Oriflame slevu na celý sortiment. Ukazujte navíc také aktuální katalog Oriflame a objednávejte pro sebe a své známé. Neváhejte také zapojit své okolí a budovat tak svoji skupinu.

Oriflame pro Vás bude skutečnou zábavou.