Půjčka s možností odložení splátek

Každý z nás se může dostat do situace, kdy si potřebuje půjčit peníze. Někdy to je jen pár tisíc na zaplacení složenek nebo nečekaných výloh a někdy potřebujeme vyšší půjčku na bydlení, auto, zařízení domácnosti atd. Dneska není ani výjimkou půjčka na zaplacení exekuce nebo vyplacení dražby.

V dnešní době je na českém finančním trhu velké množství nebankovních firem poskytující půjčka a úvěry. Nebankovní firmy mají tu výhodu, že neposuzují negativní záznamy v registru dlužníků. Klient, který žádá o půjčku u nebankovní společnosti tak má daleko větší šanci získat půjčku než v bance.

Jak vybrat bezpečně půjčku?

V poslední době v televizi a na internetu se velmi často setkáváme s články nebo reportážemi o tom jak nenaletět lichvářům, jak se dívat na RPSN, na co si dát u výběru půjčky pozor atd. Dokonce některé instituce radí, které společnosti jsou bezpečné a které naopak „predátoři“ atd. Těmto rádoby průzkumům nevěřím, jsou to pouze reklamy velkých společností a různých firem, které si za pozici v žebříčku zaplatí. To jestli je to klamání koncového spotřebitele a firem, které nepřispěli na průzkum, tady řešit nebudeme.

Na co si dát pozor při výběru půjčky

1. žádné poplatky dopředu.
2. možnost zaslat dopředu smlouvy k prostudování, třeba emailem
3. podívat se na RPSN, ale nebrat ho jako nejdůležitější ukazovatel výhodnosti úvěru
4. zjistit nejdůležitější věc! Co se stane, pokud zaplatím splátku později – ne v termínu splátek! Bude úvěr sesplatňen i s pokutou? Nebo nebankovní společnost počká a dá mi (odklad splátek), samozřejmě to musí být napsané ve smlouvě!
5. v případě předčasného splacení nespotřebitelského úvěru budu platit nějaké sankce za předčasné splacení?

Co naše společnost nabízí

Naše společnost preferuje bezpečné splácení klientů bez sesplatňování půjček nebo úvěru a pokut za nedodržení splátkového kalendáře (termínu splátek). Ve smlouvě o půjčce poskytujeme ochranu v případě neschopnosti splácení půjčky a to odkladem splátek až o 3 měsíce! O tento odklad si nemusíte žádat, pokud nastane taková situace, jednoduše to nahlásíte. Klientovi na jeho žádost dopředu zasíláme smlouvy o půjčce, klient bude mít dostatek času si smlouvy přečíst, případně se poradit se svým právníkem. Možnost předčasného vyplacení půjčky bez sankcí i u nespotřebitelného úvěru!

Jaké finanční produkty nabízíme

Rychlá půjčka, jedná se o rychlou nebankovní půjčku jištěnou zástavním právem k nemovitosti. Rychlá nebankovní půjčka se poskytuje max. do 50% odhadu nemovitosti. U rychlé půjčky je možno ručit bytem v osobním vlastnictví, družstevním bytem, rodinným domem, chatou i komerčním objektem. Půjčka se vyplácí ihned po podpisu smlouvy.

Půjčka bez doložení příjmu patří stejně jako půjčka bez registru mezi nejvíce žádané půjčky. Půjčky bez doložení příjmu poskytujeme pouze u nespotřebitelných úvěrů a u půjček pro podnikatele. Půjčku bez doložení příjmu můžete použít k nákupu nebo rekonstrukci nemovitosti atd.

Nebankovní hypotéka bez registru, potřebujete rekonstruovat nemovitost (výměnu oken, zateplení domu, novou koupelnu)? Kupujete nemovitost a chybí vám část kupní ceny? Žádali jste v bance o půjčku, úvěr nebo hypotéku, ale vaší žádost zamítli z důvodů záznamu v registru nebo nedoložitelných příjmů? Pokud jste v bance nepochodili, využijte naší nebankovní hypotéku bez registru a prokazování příjmu se splatností až 20 let. U nebankovní hypotéky můžete ručit i družstevním bytem. Nebankovní hypotéka je bez registru a doložení příjmu.