Co je Oriflame a jaké výrobky nabízí ve svých katalozích?

Oriflame je mezinárodní kosmetická společnost přímého prodeje založená roku 1967 ve Švédsku.
Dnes je zastoupena ve více než 60 zemích světa a její prodejní tým tvoří přibližně 3,6 milionů kosmetických poradců Oriflame, kteří věří v kvalitu a účinnost našich kosmetických výrobků. Naše katalogy nabízejí široký výběr kosmetiky pro celou rodinu, počínaje tou nejžhavější a zároveň nejpropracovanější dekorativní kosmetikou přes péči o vlasy, péči o tělo či vůně až po skvělé kosmetické doplňky. S více než 40 lety zkušeností v kosmetickém průmyslu v našich výrobcích spojujeme to nejlepší z přírody s nejmodernějšími vědeckými postupy a přinášíme vám tak to nejlepší ze světa kosmetiky.

Musím podat objednávku v každém katalogu Oriflame CZ?
Ne, rozhodně ne. Pokud si nechcete z katalogu nic objednat – nejste nijak penalizováni, nestane se vůbec nic.

Musím kosmetiku Oriflame CZ dále prodávat?
Ne, nemusíte. Můžete si nakupovat pouze pro vlastní potřebu.

Nemám příliš volného času, mohu se i tak stát kosmetickým poradcem Oriflame?
Pokud studujete, máte jinou práci nebo si prostě jen chcete vydělat něco navíc, je pro vás Oriflame ideální volbou. Neexistuje zde pevně daná pracovní doba, takže si svou činnost můžete přizpůsobit svému rozvrhu a životnímu stylu. Jen vy rozhodujete, kolik času chcete s Oriflame strávit. Můžete si jen čas od času objednat kosmetiku pro sebe, nebo shromažďovat objednávky od svých přátel a rozvíjet tak své podnikání.

Jak si mohu díky Oriflame vydělat?
Ceny pro kosmetické poradce a pro zákazníky se liší. Poradci si vždy vydělají 30% cenový rozdíl z výrobků, které si z katalogu objednají jejich zákazníci. Naši poradci mají pevně stanovenou výši slevy, která není ovlivněna propagačními akcemi ani výší jejich prodeje.

Kdo se může stát kosmetickým poradcem Oriflame?
Pokud jste plnoletí (máte 15 let) a žijete v České republice, můžete se stát poradcem Oriflame.

Jaké to je, být kosmetickým poradcem Oriflame CZ?
Jako jeden z našich poradců se můžete rozhodnout, jestli chcete pouze ušetřit na kosmetických výrobcích, které kupujete pro sebe a svou rodinu, jestli si vyděláte na svých prodejích nebo jestli se rozhodnete zvát ostatní, aby se připojili k vašemu týmu Oriflame CZ a budete vydělávat na celkových prodejích své skupiny. Mnoho našich poradců si z této činnosti udělalo úspěšnou plnohodnotnou kariéru, jiní se zase rozhodli prodávat jen ve volném čase a jednoduše si přivydělat něco navíc. Ať už se rozhodnete pro jakoukoli cestu, platí, že kosmetičtí poradci Oriflame se dobře baví, skvěle vypadají a užívají si mnoha báječných výhod. Přidejte se k www oriflame!