Krátkodobá půjčka Ferratum do 24 hodin

Před pár týdny jsem se dostal do velmi složité finanční situace. Nakupování dárku, jídla a příprava na vánoce mne totálně finančně vyčerpala a já jsem zapoměl, že jsem si nikde nenechal žádnou rezervu. Proto jsem jednoho dne usedl za počítač a začal hledat nějakou nebankovní půjčku, o kterou bych mohl požádat a hlavně, kterou by mi s téměř 100% jistotou schválili. Našel jsem několik společností ale jen jedna mne skutečně zaujala a to díky referencím, které jsem na internetu na jejich půjčku našel. Je to společnost Ferratum, která funguje od roku 2005 v celkem 19 zemích včetně Austrálie a původem pochází z Finska. Dle informací, které jsem našel v této firmě pracuje 220 finančních profesionálů a má více než milion a půl spokojených zákazníků. Tak třeba budu dalším jsem si řekl.

Jejich krátkodobá půjčka mne velmi zaujala už jen proto, že je bez osobní schůzky, ručitele, zástavy a dokládání příjmu. Dokonce i kdybych měl zápis v nějakém registru dlužníků tak se nic neděje, protože Ferratum vás neprověřuje. Takže jsem usoudil, že půjčka do 24 hodin od Ferratum je skutečně ta pravá volba.

Vyplnil jsem online formulář, který slouží jako žádost o půjčku, přečetl jsem si velmi pozorně obchodní a smluvní podmínky společnosti Ferratum a pak jsem celý formulář odeslal. Pak už to bylo velmi rychlé, protože půjčka Ferratum byla schválena za neuvěřitelných 15 minut. Protože jsem byl uplně novým klientem, tak mi peníze poslaly poštovní poukázkou což trvalo 3 dny. Podle informací operátorky mi další půjčky budou již posílat bankovním převodem.

Jen pro informaci, půjčil jsem si 2000,- za poplatek 400,-Kč, který jsem zaplatil až při splacení celé půjčky, takže jsem do 15 dnů musel zaplatit 2400,-Kč. Vše proběhlo absolutně bez problémů, takže půjčku od Ferratum mohu jen a jen doporučit.