Oriflame – péče o vlasy

Péče o vlasy od Oriflame

Vlasy jsou důležité pro každou z vás. A právě protospolečnost  Oriflame tvrdě pracoval na vývinu řady HairX Oriflame kosmetika. Tato neuvěřitelná škála šampónů , kondicionérů a mnoho dalších přípravků pro každý typ vlasů znamená úplně novou kapitolu v péči o vlasy od firma Oriflame.

 

Na vývoji vlasové kosmetiky HairX Oriflamese podíleli špičkoví odborníci – vlasoví stylisté slavných hvězd ze salonu Corinne & Friends, kteří  vytvářejí účesy třeba pro Penelopé Cruz, Kate Moss nebo Paris Hilton.

 

Ať už máte jakýkoliv specifický problém či typ vlasů, řada HairX Oriflame nabízí řešení šité na míru.

 

Máte jemné vlasy?

Jak zjistíte jestli jsou vaše vlasy jemné?

Jemné vlasy jsou definovány jako vlasy s velmi, velmi malou tloušťkou v průměru. Účes je lehký a „rozlétaný“. Často jde o rovné vlasy, které špatně drží úpravu do vln.

Pro určení síly vlasů stáhněte účes do ohonu. Je-li velmi slabý – zhruba průměr malé mince – máte jmné vlasy. Pokud po umytí vlasů vidíte pokožku hlavy, máte pravděpodobně typ jemných vlasů bez objemu.

Na jemné vlasy je skvělý objemový šampón HairX + Objemový nesmývací kondicionér HairX Oriflame.

Objemový šampón HairX

 

Objemový šampón HairX

Komplex VoluMax tvoří spojení ceramidů, speciálních polymerů a zvláčňujících složek, které společně dodávají vlasům báječný objem a pružnost. Polymery ochrání účes před statickou elektřinou,  ceramidy, které jsou přirozenou součástí vlasů, dokáží proniknout do kutikuly a zlepšit objem, lesk a tvar. Lehký kondicionér Oriflame dodá vlas hedvábnou jemnost Složení je obohaceno o základní a vyživující vitamíny( biotin, vitamín B7), které se běžně vyskytují v ovesných vločkách, vaječném žloutku, sóje, houbách, banánech a burských oříšcích a ještě posiluje zdravý vzhled vlasů.