Šampóny Oriflame

HairX od Oriflame

Vlasy jsou velmi důležité pro každou ženu.Firma  Oriflame trvdě pracoval na vývinu řady HairX Oriflame. Tato neuvěřitelná škála šampónů , kondicionérů a mnoho dalších výrobků Oriflame pro každý typ vlasů znamená úplně novou kapitolu v péči o vlasy od společnosti Oriflame. Na vývoji vlasové kosmetiky HairX Oriflame se podíleli špičkoví odborníc – vlasoví stylisté slavných hvězd ze salonu Corinne & Friends, kteří vytvářejí účesy třeba pro Penelopé Cruz, Kate Moss nebo Paris Hilton. Ať už máte jakýkoliv specifický problém či typ vlasů, řada HairX Oriflame nabízí řešení šité pro vás na míru.

Šampón HairX Oriflame

Máte barvené vlasy? Věděli jste že barva, kterou dosáhneme po obarvení vlasů, neustále bojuje s prvky, způsobujícími blednuti. Aby vaše vlasy novou barvu získaly, musely projít změnou struktury. Barvené vlasy jsou náchylné k rychlému blednutí. Proč barva na vlasech tak rychle bledne? Blednutí barvy může být důsledkem vlivu UV záření nebo častého používání šampónu. Jaké má vlastnosti barva vlasů.  Barva vlasů vzniká díky přítomnosti melaninu ( pigmentů) v kůře vlasovného stvolu. Odstín, který vidíme, je kombinace světla, pronikajícího zbarvenou kůrou, a svtla odráženého hladkou kutikulou.

Spoečnost  Oriflame pro vás má speciální řadu HairX Oriflame pro barvené vlasy. Speciální řada pomáhá zpomalit proces blednutí odstínu a zároveň barvené vlasy zvláčňuje. Komplex ColourPro+ s přírodním UV filtrem z výtaků baobabu a hořkého pomeranče chrání před UV zářením. Rostlinný komlex zároveň bojuje proti volným radikálům, které rovněž působí blednutí vlasů. Kondicionér z řady HairX Oriflame na barvené vlasy je založený na silikonové technologii, která na vlasu vytvoří ochrannou vrstvu. Šampón z řady HairX Oriflame na barvené vlasy velmi šetrně omývá vlasy tak, aby zráta odtínu byla zcela minimální, vlasy jsou pak poddajné a perfektně hebké. Kompletní řadu HairX můžete zakoupit ihned na našem E-shopu Oriflame.

Ochranný kondicionér pro barvené vlasy HairX

 

Ochranný kondicionér pro barvené vlasy HairX