Gelové nehty nebo akrylové nehty?

Gelové nehty vynikají svým extrémně realistickým vzhledem a vysokou trvanlivostí a odolností proti poškození. Jsou tenké, ohebné, netrpí žloutnutím a nelámou se. V poslední době neustále narůstají na oblibě, přestože nejvíce používané jsou stále akrylové nehty. Ty jsou oproti gelovým nehtů výrazně levnější, jednodušší na údržbu a můžete si je doma opravit sami.

Gelové nehty mají jednu výbornou vlastnost – pokud máte vlastní nehty poškozené, nebo nedostatečně dlouhé, aplikace gelových nehtů může situaci výrazně vylepšit. Nejen, že na dlouhou dobu získáte skvěle vypadající umělé nehty, ale mezitím získávají vaše vlastní nehty čas na regeneraci a růst. Gelové nehty nepotřebují obzvlášť silný gel k udržení, nejdůležitější je po aplikaci zajistit dostatečnou hydrataci rukou, obzvláště nehtové kůžičky. To samé platí po jejich odstranění.

Velká výhoda akrylových nehtů je naopak jejich nižší cena a možnost vyřešit si jejich údržbu a opravu v domácích podmínkách. Stejně jako gelové nehty vypadají velmi realisticky a mají dlouhou životnost.