Udělejte si jméno pro vaše podnikání

 

Jednou z taktik podnikání je nejen životaschopný projekt, ale také vhodný název. Někdy nemusí stačit ani to, je potřeba mít i to nejlepší sídlo firmy, nějakou známou adresu. Pokud jde o drobného řemeslníka, který nepotřebuje ke své činnosti nic než třeba automobil s nářadím, pak je to jedno, ale je-li potřeba kancelář, pak je místo důležité. Nechat své zákazníky hledat sídlo firmy někde na periférii města v ústraní mezi řadami fádních továrních budov nemusí být vždy tím nejlepším, čí by se měla začít spolupráce. Navíc pro lidi méně znalé naší republiky, cizince, je neznámé sídlo méně přitažlivé nežli třeba Praha.

Myslíte si, že tedy potřebujete mít sídlo společnosti na adrese v Praze nebo v Ostravě? Sídlo společnosti je stejně nutností pro každou společnost podle zákona. Současně sídlo firmy je hlavně i její vizitkou, základním předpokladem pro prestiž každé společnosti ke zvýšení důvěryhodnosti a podpoře úspěchu u potenciálních obchodních partnerů a klientů.

Profisídla.cz s.r.o. Vám nyní nabízí službu poskytnutí sídla společnosti podle Vašeho výběru na mnoha prestižních adresách v Praze či jejím okolí, nebo třeba v Ostravě. Nejde však jen o poskytnutí adresy, my k tomu připojujeme i další podporu, jako je umístění poštovní schránky. Současně s tím garantujeme i služby odborně vyškoleného sekretariátu. Ten Vám například zabezpečí správu a evidenci příchozí pošty, tedy příjem a úschovnu pošty doručené na toto sídlo firmy, a současně Vás budeme informovat o poště doručené na sídlo firmy e-mailem. Se sídlem společnosti dostanete také označení Vašeho sídla v souladu se zákonem. Zaručujeme Vám také, že nebudeme požadovat žádné jednorázové či zřizovací poplatky při poskytnutí sídla společnosti.

Atraktivní sídlo firmy a společnostready made s.r.o., kterou můžete u nás získat, je vše pro zdar Vašeho podnikání. Nepotřebujete k tomu shánět potvrzení, dokumenty, projekty, žádosti a podobně, vše můžete mít hned a můžete svou energii věnovat podnikání na místo běhání po úřadech.