Vozidla Ford a jiná

 

Pokud patříte mezi motoristy, kteří uznávají pouze značku Ford, případně Mitsubishi nebo Hyundai, pak určitě víte, že i v severočeském kraji můžete shlédnout nové předváděcí modely těchto vozů, případně si některý z nich na místě zakoupit. Tuto možnost vám poskytuje i dlouhá léta společnost Autocentrum KREANS, s.r.o., která má v severočeském kraji své tři pobočky. Jakousi centrálou a hlavním centrem firmy je pobočka v Bohušovicích nad Ohří, kde sídlí i vedení společnosti a kde jsou vystaveny a připraveny k prodeji osobní, nákladní a užitkové vozy značky Ford i dalších dvou značek. Další pobočka sídlí v Ústí nad Labem, kde se zaměřují na prodej náhradních dílů za bezkonkurenční ceny a konečně pobočka v Děčíně, která je specialistou na automobily Hyundai.

Pokud se rozhodnete pro koupi nového auta značky Mitsubishi nebo Ford či Hyundai, jsou pro vás zejména na pobočce v Bohušovicích nad Ohří připravena celá řada typů, včetně posledních modelů. V případě, že vámi vysněný model není zrovna na skladě, není pro Autocentrum KREANS problémem objednat vámi požadovné vozidlo a dovézt je třeba i ze zahraničí.

Pro nové majitele Mitsubishi, ale i ostatních dvou značek je připravena řada pozoruhodných překvapení. Jedná se například o čerpací stanici, která při koupi nového vozidla poskytuje výrazné slevy na pohonné hmoty. Dále je zde k dispozici bohatě zásobený pneuservis.

Vedle prodeje nových automobilů provozuje bohušovická pobočka i svůj autoservis. To umožňuje i poskytování ojedinělé výhody v podobě prodeje nového auta za protiúčet. Váš ojetý vůz značky Ford, případně Mitsubishi nebo Hyundai vykoupí zdejší autobazar. Kvalitní ojetiny jsou zde ke koupi i pro ty, kteří nemají zájem o nové auto.

Autocentrum KREANS zajišťuje i některé další služby. Především je to expresní nákladní autodoprava, která zajišťuje přepravu zboží po celém území ČR i do všech států EU. Specialitou je rozvoz potravin nebo léků v mrazicích vozech.