Založíme vám s.r.o.

 

Pokud podnikáte, tak se vám jistě již mnohokrát stalo, že vás některý z klientů bezdůvodně odmítl. Proč to tak mohlo být? Nelíbili se mu vaše kvalitní služby? Našel něco lepšího? Ne, pravděpodobně to bylo proto, že jste fyzická osoba a klient dal přednost společnosti. Právě společnost budí dojem silného a kvalitního partnera, se kterým lze dosáhnout trvanlivé spolupráce a správných hodnot.

Občas je to až ponižující, ale nebojte se, máme pro vás řešení, za které zaplatíte pakatel a posune vás do stejné roviny jako mají prestižní společnosti.

Máme na mysli založení s.r.o.. Založení společnosti je snem každé firmy a zároveň je to jakýsi pomyslný bod, kterého chce každá firma dosáhnout. Každý na vás bude hledět s úctou, když si všimne, že vaší vizitku zdobí s.r.o. nebo dokonce a.s.. Jak takové založení s.r.o. vlastně děláme? Stejně tak jako by jste to dělali vy, jenže my už se zakládáním společností živíme mnoho let a dokážeme tento proces zkrátit z několika měsíců na několik dní. Dokážeme zařídit aby jste měli s.r.o. se vším všudy a mohli už konečně podnikat pod jménem společnosti. Mnohokrát jste si jistě říkali, jak by to bylo pěkné, nyní můžete proměnit přání ve skutečnost. Stačí se na nás obrátit a my prostřednictvím našich specialistů, právníků a notářů zařídíme založení s.r.o.. Jedná se o zcela klidný a nenáročný průběh, když se na nás obrátíte, tak se vám dostane zcela profesionálního přístupu. Naše služby jsou nadstandardní a naše ceny jsou velmi nízké. Zatímco vás by stálo založení mnoho peněz, mnoho času a mnoho starostí, tak díky nám zaplatíte pouze poplatek za vyřízení a my už se o všechno ostatní postaráme. Založení s.r.o. nebylo nikdy tak jednoduché, jak je právě teď, tak neváhejte a pořiďte si vlastní společnost také. Stačí navštívit naše internetové stránky a obrátit se na naše specialisty.