Získejte jméno společnosti

 

Sídlo firmy může být řešeno jednoduše, stačí k tomu adresa podnikatele. Tady se nemusí řešit souhlas majitele nemovitosti, vyřizovat přijímání pošty a třeba řešit problém, kam si pozvat zákazníka nebo jiného podnikatele k jednání. Zpočátku to může být dokonce zábava, vždyť podnikání je tak krásné. Za čas však přijdou zpočátku malé, ale neustále se stupňující problémy. Manželce začíná například vadit, že v obývacím pokoji neustále sedí cizí lidi, že si nemůže nikdy v klidu sednout k televizi. Schránka může být denně plná došlé pošty, neustále zvoní zvonek, i když podnikatel sám není doma.

Je tedy patrné, že adresa firmy doma není vhodná, ale jak to řešit, když na pořízení kanceláře někde ve středu města nejsou ještě finance, že to chce kancelářskou sílu, i když třeba jen na zkrácený pracovní poměr. Tady je velmi jednoduché a efektivní řešení, pořiďte si virtuální kancelář, resp. virtuální sídlo firmy.

Společnost Profisídla.cz je významným poskytovatelem sídel společností na českém trhu. Hlavním cílem je pro nás usnadnit nově začínajícím podnikatelům, ale i těm již zavedeným, jejich obchodní činnost. Právě pro takové případy poskytujeme adresy sídel pro různé společnosti i podnikatele.

Sídlo společnosti, tedy firmy, a jeho adresa má nemalý význam pro celkový image společnosti v podnikatelském prostředí. Správný výběr sídla firmy je navíc důležitý i pro četnost finančních a jiných správních kontrol ze strany státních orgánů a úřadů. Obvykle totiž v místech, kde není podnikatelské prostředí, kde je méně podnikatelů, jsou daleko častější kontroly různých orgánů a úřadů.

Naše společnost Profisídla.cz dále nabízí prostřednictvím svých partnerů i služby spojené se založením obchodní společnosti s.r.o. i a.s.. Nabízíme i prodej již předzaložených ready made společností s.r.o., a.s. i SE, jakož i zakládání zahraničních a offshore společností. Naše poradenská činnost může mnohém začínajícímu podnikateli pomoci s tím, jakou má založit společnost, co je k tomu všemu potřeba. Lze se tím vyhnout nejen mnohým nedorozuměním, ale i zbytečným finančním nákladům.

Služby společnosti Profisídla.cz s.r.o. zahrnují například poskytnutí sídla firmy s virtuální kanceláři a také office servisem, kde jde o příjem a možné přeposílání pošty. Můžete si také u nás koupit ready made společnosti s.r.o., a.s. i SE, a mít tak možnost okamžitě podnikat bez toho, že budete trávit zbytečný čas na úřadech a vyřizování formalit se založením firmy. Pomůžeme Vám i se založením společností, s.r.o. i a.s., pokud se rozhodnete si firmu založit sám. Obdobně u nás najdete nejen poradenskou činnost, ale také možnost založení offshore společnosti a vstup do mezinárodních holdingů. Na závěr můžeme pro Vás vyřídit oficiality kolem změny sídla firmy a její zápis do obchodního rejstříku.

Věříme, že jak v poradenské činnosti, ale i s dalšími službami, které si vyberete, budete plně spokojeni.