Úklidové služby – mytí oken a čištění koberců

Lendr Clean je firma poskytující kompletní full service pro úklid komerčních a soukromých objektů. Firma poskytuje jednorázovou i dlouhodobější spolupráci a zajišťuje veškeré úklidové práce v administrativních, skladových či výrobních prostorách a samozřejmě i v domácnostech. Kromě úklidu, který zahrnuje čištění koberců, mytí oken je i možné objednat hygienický a desinfekční servis. Firma Lendr Clean vám může nabídnout úklid prostor za náklady nižší, než byste na úklid museli investovat za pomoci jiného způsobu. Ušetříte tak čas i peníze. Společnost disponuje zkušenými zaměstnanci, s firmou Lendr Clean se proto nemusíte o nic bát.

Základní servis

Lendr Clean poskytuje veškeré typy úklidu jako je mytí oken, okenních rámů a žaluzií již od 14Kč / m2 . Dále zákazníkům poskytuje čištění koberců a kompletní čištění čalounění od vysávání po šetrné chemické čištění starobylých čalounění rovněž od 14 Kč/ m2 . K dispozici je samozřejmě mytí podlah a chodeb, či čištění dveří, topných těles a osvětlovací techniky. Objednat lze také pravidelné uklízení domů, bytů a kanceláří.

Speciální vybavení

Krom základních úklidových prací nabízí firma Lendr Clean nadstandardní formy úklidu pomocí speciální techniky jako je čištění oken a výloh pomocí horolezecké techniky za pouhých 18Kč / m2. Zákazníkům se jistě zavděčí i velmi náročné čištění grafitů. Těžko odstranitelné skvrny Lendr Clean odstraňuje pomocí účinného mytí vysokým tlakem či párou.

Pro pražské zákazníky je doprava ZDARMA. Kompletní servis a ceník firmy Lendr Clean naleznete na webu zde www.lendr-clean.cz