Vyzkoušejte virtuální kancelář

Už vás nebaví platit přemrštěné sumy za kancelářské prostory, které jsou umístěny na lukrativní adrese? Využíváte tyto místnosti pouze několikrát do měsíce, ale nechcete se vzdát zajímavé a z hlediska vašeho podnikání, i přínosné adresy? V tom případě vsaďte na zcela jiný druh pronájmu, který může být ušit přímo na míru. Přiblížíme si jednotlivé nabízené služby virtuální kanceláře Profi-kancelář s.r.o.

Co získáte v Profi-kanceláři

V Profi-kanceláři vám poskytnou adresu nového sídla nebo kanceláře i s dalšími službami, jako je recepce, která se postará o vaše návštěvy, vyzvedne poštu, vzkazy, přepojí hovory klientů na vás apod. Můžete si objednat svou vlastní zákaznickou linku, operátor na recepci se tedy představí jménem vaší firmy, hovor na váš přepojí, popř. převezme a předá vzkaz. Rovněž můžete využít účetních služeb, daňového poradce či servis k založení společnosti.

Virtuální kancelář u společnosti Profi-kancelář s.r.o. je k dispozici v kancelářských centrech na adresách:

  • Praha 1, Školská ulice,
  • Praha 2, Karlovo náměstí,
  • Praha 3, Husinecká ulice,
  • Praze 9, Poličanská ulice – ekonomická varianta virtuální kanceláře.

Virtuální kancelář a virtuální sídlo jsou skutečné prostory. V případě, že budete potřebovat k jednání s klienty nebo kolegy kancelář, Profi-kancelář má na všech adresách plně vybavené kancelářské prostory pro vaše schůzky. Zdarma je vám k dispozici zasedací místnost pro jednání s úřady. Jistě oceníte připojení k wi-fi, kopírku, tiskárnu, projektor a také občerstvení.

Pokud vás nabídka virtuální kanceláře zaujala, podívejte se na webové stránky podnikatelské centra Profi-kancelář. Velice přehledně se tam dozvíte, jaké ještě nabízí možnosti k poskytnutí větších výhod pro vás.

Pro více informací klikněte zde http://www.profi-kancelar.cz/cenik-virtualni-kancelar-sidlo-firmy