Autofolie

Autofolie

Nebaví Vás již vzhled Vašeho automobilu? Přejete si renovovat lak, ale zdá se Vám přelakování vozu příliš drahé a zdlouhavé? Pak je instalace autofolie to pravé řešení. Jde o speciálně vyrobenou fólii, která se používá k částečné nebo úplné změně barvy laku. Tato autofolie 100% překryje stávající lak a zakryje jeho případné poškození. Zároveň působí jako ochrana původního laku před dalším poškozením a oděrkami. Díky své pružnosti a tvarovatelnosti atofolie snadno přilne ke karoserii. Instalace autofolie je výrazně levnější a rychlejší než si znovu nechat přelakovat celý vůz.

Tónování autoskel

Proč si nechat tónovat skla u Vašeho vozu? Takto upravená autoskla mají spoustu výhod. Tónování autoskel redukuje ostré sluneční světlo a tím snižují celkovou teplotu automobilu. Snižují nebezpečí vykradení Vašeho vozu a při havárii působí jako ochrana před střepy z rozbitých autoskel. Snižují průnik UV paprsků až o 99%. Tónovaní autoskel výrazně zlepší vzhled Vašeho automobilu. Instalace autofólie na autoskla je rychlá a levná.Tónování autoskel je výborné v tom, že při poškození fólie se dá snadno vyměnit za stejný odstín jako na zbylém zasklení automobilu.

Celopolepy aut

Celopolepy aut se provádějí pomocí speciální 3D Wrap folie a umožňují celkovou nebo částečnou změnu vzhledu jakéhokoliv vozu. Zakryjí škábance a oděrky na Vašem autě a zaroveň chrání původní lak před dalším poškozením. Jednou zmnoha výhod celopolepu aut je rychlá montáž a nízká cena oproti novému přelakování. Během několika dní se vzhled Vašeho automobilu změní k nepoznání. Celopolepy aut se také mohou pochlubit dlouhou životností a 100% překrytím původního laku.Celopolepy aut jsou velmi snadné na údržbu, nijak se neliší od údržby původního laku.