Autofolie

Autofolie

Autofólie se používají k úplne nebo částečné změně barvy karosérie automobilu. Zároveň tyto autofólie slouží jako ochrana původního laku. Jsou stálobarevné a 100% překryjí původní barvu vozu. Jejich instalace je levnější a rychlejší, než celolak. Autofólie jsou k dispozici ve velkém množství barev a vzhledů. Díky své pružnosti a tvarovatelnosti snadno přilne ke karoserii. Fólie se dá odstranit snadno a bez zbytku lepidla.

Tónování autoskel

Tónování autoskel je moderní metoda při které se na skla vozu aplikuje speciální zatmavená autólie. Díky tónování autoskel dodáte svému vozu nový design a vylepšený vzhled. Snížíte riziko oslnění sluncem nebo reflektory ostatních votů. Fólie používající se při tónování autoskel mají účinný UV filtr, který zabraňuje pronikání UV záření a zamezuje blednutí interiéru. Díky tónovaní autoskel zamezíte přehřívání interiéru. Zpříjemníte tak cestování Vám i vašim domácí mažlíčkům. V neposlední řadě takto upravená autoskla zvyšují celkovou hodnotu automobilu.

Celopolepy aut

Dovolujeme si Vám představit novou, revoluční technologii převlečení laku karoserie vozidla, která umožňuje změnit jeho vzhled. Celopolepy aut  Vám můžou splnit si za cenově výhodných podmínek jakékoliv představy týkající se vzhledu Vašeho vozu. Fólie používající se na celopolepy aut Vám nabízejí mimořádnou odolnost a barevnou stálost. Chrání původní lak před oděrkami a před vnějšími vlivy počasí. Celopolepy aut nachází stále více uplatnění také v krátkodobém potažení vozidel k reklamním a předváděcím účelům. Díky instalované fólii získáte nový image a design vozidla. Kdykoliv se můžete vrátit k původní barvě vozu.