Leto vrcholí v sobotu Hornošarišským vínnym festivalom

V sobotu 2.septembra 2023 sa koná   v Bardejovských Kúpeľoch HORNOŠARIŠSKÝ VÍNNY FESTIVAL. V exteriéri Kúpeľnej kolonády sa od 15.00 hod. predstavia viaceré slovenské vinárstva. V kultúrnom programe vystúpi folklórna skupina Lučanskí Hudci, saxofonista Marián Bukovský a pianista a vokalista Christián Jančošek. Nebude chýbať ani tombola za 1 euro. Vstupné je 10 EUR a akcia sa koná za každého počasia v exteriéri. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských Kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.

,,Hornošarišský vínny festival sa tentoraz koná v exteriéri, v areáli vynovenej kúpeľnej kolonády a to po prvý raz. Toto tradičné podujatie spojenia dobrého vína a kultúrneho programu predstavuje bodku za letnou sezónou. Slovenskí vinári predstavia svoju produkciu. Za 10 EUR dostane každý záujemca vstup, kalich na víno, 10 kupónov a degustáciu gastronomických špecialít. Počet vstupeniek je limitovaný kapacitou výstavnej plochy a množstva vína,“ upozorňuje T.Šatanková.

Jeseň v kúpeľoch je najkrajšia

Jeseň je najobľúbenejším obdobím roka na návštevy kúpeľov. V ponuke  Bardejovských kúpeľov je akciový jesenný pobyt Vital v hoteli Alexander**** od 154 EUR na 3 dni. Výhodné ceny, obľúbený jesenný termín, s prechádzkami, procedúrami, wellness a kvalitnou stravou v štvorhviezdičkovom hoteli, sú najlepšou investíciou do zdravia.

K dispozícii je najstarší skanzen na Slovensku, tenisové dvorce, krytá hala, preliezačky, minigolf, „kúpeľné singletracky“, kyslíková dráha, neďaleko je historické mesto BARDEJOV – pamiatka Unesco, hrad Zborov a mnohé iné atrakcie.

Viac informácií na : https://www.hotelalexander.sk/, www.kupele-bj.sk, www.visitbardejov.sk

Centrálne rezervačné oddelenie: Tel.: 054/477 4470, -4450, -4500, 4440

E-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, pk@kupele-bj.sk , marketing@kupele-bj.sk