Oriflame – toaletní voda Signature

Vůně Signature od Oriflame

Vůně Signature Oriflame vryje se vám do paměti. Pánská vůně Signature Oriflame s dřevitými a ovocnými tóny se nejlépe hodí k náročnému a inteligentnímu muži. Signature v angličtině označuje nejen podpis jako taková, ale i stopu či otisk osobnosti, která v nás zanechává určitý přetrvávající dojem. Mužská silueta – postava s neodolatelným šarmem. Charizma, které přitahuje okolí.

Balzám po holení Signature

 

Balzám po holení Signature

Vůně otevírá hruškový nádech pro originalitu, střed tvoří špetka muškátového oříšku pro umělecké sebevyjádření a vše zakončuje vřes pro dotek elegance. Signature je znamením tvůrčí a kultivované osobnosti. Masivní skleněný flakón vůně Signature od Oriflame s masivním hezkým uzávěrem dodává vůni velmi vytříbený vzhled.

Tajemství vůně Oriflame

Hlava vůně: nektarinka, pepř, hruška
Srdce vůně: cedrové dřevo, guajakové dřevo, muškátový oříšek
Tělo vůně: jantar, vřes vetiver, vanilka, pižmo

Toaletní vůni Signature od Oriflame si můžete objednat pod kódem 12190. K vůni Signarure Oriflame si můžete také zakoupit antiperspirant deodorant ve spreji Signature Oriflame ( kód výrobků 12357) a balzám po holení Signature Oriflame ( kód výrobku 12359). Veškeré výrobky od Oriflame si můžete objednat ihned na našem E-shopu Oriflame.Pokud se stanete členem Oriflame, objednáváte ihned výrobky se slevou a o to 23%. Zaregistrovat se můžete okamžitě na našem webu.

Toaletní voda Signature

 

Toaletní voda Signature