Výrobky Oriflame

Filozofie výrobků Oriflame

Oriflame vychází z více než 40 let tradice péče o pleť a odborných poznatků z oblasti kosmetiky, v níž se snoubí moudrost přírody s nejmodernější vědou, abychom našim zákazníkům mohli dodávat kvalitní produktové řady – v pestré paletě dostupných výrobků, z nichž všechny:

Zaručují účinnost a kvalitu
Obsahují přísady té nejvyšší čistoty a jsou vyrobeny v souladu s přísnými výrobními postupy
Splňují vysoké etické standardy a náročné ekologické normy

Prohlédněte si výrobky Oriflame

Oriflame má širokou nabídku vysoce kvalitních kosmetických výrobků a každý rok přidává přibližně 300 nových výrobků.

Péče o pleť s Oriflame

Ať už je vaše pleť jakéhokoli věku či typu, Oriflame pro vás má moderní řadu výrobků péče o pleť vycházející ze spojení moudrosti přírody a toho nejlepšího z vědy. Oriflame výrobky péče o pleť, které byly vyvinuty a testovány v našem Výzkumném centru péče o pleť v Irsku, nabízí prokázaná, efektivní řešení pro každodenní potřeby vaší pleti.

Make-up Oriflame

Svět kosmetiky není jen o barvách. Oriflame se snaží podtrhnout přirozenou krásu každé ženy. Naše portfolio nabízí pestrou řadu vysoce kvalitních výrobků moderního složení ve stylovém balení. Z výrobků Oriflame si vybere každá žena, uspokojí každou momentální náladu a každý styl.

Vůně Oriflame

Oriflame má kvalitní a rozsáhlou nabídku vůní od exkluzivních parfémů po toaletní vody s příznivější cenou. Veškeré vůně jsou vyvíjeny ve Francii, v domově parfémů, a zaručují vynikající kvalitu, moderní přístup a trvanlivost.

Péče o tělo Oriflame

Do péče o tělo spadá péče o pokožku těla, výrobky ústní hygieny, péče o nohy, ruce, prostředky pro opalování a dokonce i výrobky péče o malé děti.

Péče a o vlasy Oriflame

Celou skupinu vysoce kvalitních produktů péče o vlasy a tělo tvoří mnoho specializovaných řad, mezi nimiž rozhodně najdete tu pravou, která vyhoví vašim každodenním potřebám. Tyto výrobky vycházejí z přírodních přísad nebo jsou jimi inspirovány a zanechávají ve vás pocit čistoty, svěžesti, zdraví a uvolnění.

Doplňky Oriflame

Ať už mluvíme o kartáčích na vlasy nebo o kabelkách, o slunečních brýlích či sandálech, kartáčcích na zuby či plyšových medvídcích, o taškách na make-up či sadách na manikúru, saronzích či šátcích, svíčkách či hřebenech, a to se ani nezmiňujeme o páscích, sadách na pedikúru, ručnících, náramcích, náhrdelnících, náušnicích, taškách na toaletní potřeby či o sezónních dárcích, zkrátka, Oriflame toto vše nabízí – a ještě mnohem, mnohem víc!

Wellness Oriflame

Krása sahá hlouběji než jen k pokožce, krása vychází zevnitř. Wellness by Oriflame je řada velice pečlivě vyvinutá ve spolupráci se švédskými vědci a odborníky na výživu. Výsledkem této spolupráce je řada moderních, bezpečných a vysoce kvalitních wellness výrobků, které ochrání přirozenou krásu vaší pleti a vám v životě pomohou dosahovat těch nejvyšších výkonů.

Very Me Oriflame

Řada dekorativní a pečující kosmetiky pro mladé, obsahující kosmetiku Very Me a pleťovu řadu Pure Skin.