Autofolie

Autofolie

Autofólie byly vyvinuty pro náročné podmínky aplikace na prosklené plochy automobilů.  Instalací těchto autofólií na voze zabráníte pronikání sluneční energie a UV záření do interiéru vozidla. Zároveň dodáte svému vozu nový design a vylepšený vzhled. Autofólie v letním období výrazně sníží teplotu ve voze díky čemuž se sníží spotřeba energie. Instalovaná autofólie sníží riziko poranění střepy při autonehodě tím, že rozbité sklo drží pohromadě. Díky zhoršenému průhledu do interieru vozu pomáhají autofólie chránit před zloději. Při aplikaci autofólií není nutná demontáž autoskel.

Tónování autoskel

Tónování autoskel je v poslední době velmi oblíbené. Tónování autoskel se provádí speciální zatmavovací fólií u které si můžete vybrat z nekolika stupňů propustnosti. Takto upravená autoskla mají spoustu výhod. Jednou z nich je zvýšení bezpečnosti při havárii tím, že rozbité sklo drží po hromadě. Tónování autoskel reguluje teplotu uvnitř vozu v horkých letních dnech a tím zabrání přehřívání vnítřku vozu. Zatmavené fólie na sklech zabraňují průniku UV záření až z 99% čímž zamezují blednutí a poškozování interiéru slunečním zářením. V neposlední řadě Vám tónování autoskel zajistí soukromí a větší pohodlí na cestách. Při instalaci autofólií na skla Vašeho automobilu není nutná jejich demontáž.

Celopolepy aut

Chcete zmodernizovat vzhled Vašeho vozu? Kompletně změnit barvu a prispůsobit si automobil k obrazu svému? Pak celopolepy aut jsou pro Vás ta správná volba! Na celopolepy aut se používají speciální 3D warp fólie, která 100% zakryje původní lak Vašeho automobilu. Fólie používající se na celopolepy aut fungují také jako ochrana laku před poškozením a blednutím. Celopolepy aut jsou výrazně levnější než si nechat celý  vůz přelakovat. Instalace fólie je rychlá a díky její pružnosti není problém s aplikací ani na ta nejsložitější zákoutí Vašeho vozu.

Post navigation