Autofolie

Autofolie

Zdá se vám vzhled Vašeho vozu příliš obyčejný? Rádi by jste vylepšili jeho design, ale nechcete utratit celé své jmění? Nechte si instalovat na automobil speciální autofólile, které ho promění k nepoznání.  Tyto autofólie Vám pomohou vytvořit originální a osobitý vzhled automobilu. Autofólie funguje také jako ochrana původního laku. Aplikace autofólie na Váš vůz je snadná, rychlá a levná. I po několika letech se dá fólie odstranit bez zbytků lepidla.

Tónování autoskel

Tónování autoskel je moderní trend v designu automobilů. Spočívá v instalaci speciální zatmavené fólie na skla Vašeho vozu. Tónování autoskel redukuje ostré sluneční zaření a tím snižuje riziko oslnění. Díky tónovaní autoskel zamezíte až z 99% průniku UV záření do Vašeho vozu. Další z mnoha výhod tónovaných autoskel je regulace teploty uvnitř vozu. Tím se zvýší pohodlí na dlouhých cestách v horkých letních dnech. Fólie na sklech vozu výryzně zvyšují jeho bezpečnost při autonehodě. Rozbité sklo drží pohromadě a zamezí rozlétnutí po vnitřku vozu.

Celopolepy aut

Celopolepy aut jsou novou a oblíbenou metodou, jak zmodernizovat vzhled Vašeho vozu nebo zakrýt případné poškození. Celopolepy aut se provádějí speciální tvarovatelnou fólií, která 100% překryje původní barvu laku. Celopolepy aut se dají instalovat na všechny typy nových i ojetých aut. Chrání původní lak před dalším poškozením, oděrkami a povětrnostnímy vlivy počasí. Celopolepy aut nachází stále více uplatnění v oblasti reklamy. Celopolepy aut jsou z 90% levnější a rychlejší, než si nechat auto znovu přelakovat. Pokud se Vám již fólie na autě nelíbí, nevadí. Odstranění fólie z auta je snadná, rychlá a bez poškození původního laku.

Post navigation