Začněte podnikat s firmou Virtuální kancelář Praha s.r.o.

Využijte služeb profesionální společnosti Virtuální kancelář Praha s.r.o. Můžete si u ní založit společnost s ručením omezeným, koupit si rovnou ready-made firmu nebo využít možnosti virtuální kanceláře v Praze. Podnikatelské centrum vám poskytne sídlo firmy, obslouží vaše zákazníky, obstará vám logistiku, bude vám vést účetnictví, také se postará o administrativu a navíc vám zajistí profesionální budování image.

Virtuální kancelář v Praze

Přemístíte-li sídlo své společnosti do Prahy, navíc na dobrou adresu, budou vaši zákazníci dobře obslouženi a vy se o ně nebudete muset starat. Zákazníci mohou do virtuální kanceláře zatelefonovat i osobně přijít a Virtuální kancelář Praha s.r.o. se jim bude věnovat. Pro případ vaší schůzky s klienty, vám Virtuální kancelář Praha s.r.o. zajistí zasedačku s obsluhou.

Virtuální kancelář – výhody

Virtuální sídlo vaší firmy nacházející se v Praze s sebou nese mnoho výhod. Nejenže vede k lepšímu vnímání firmy, ale také vyvolává menší pozornost finančního úřadu a navíc si vám zajistí klidnější podnikání. Včetně klasické virtuální kanceláře se vám Virtuální kancelář Praha s.r.o. postará i o asistenční, administrativní, účetní či marketingový servis.

Založení společnosti nebo koupě ready-made firmy

Se společností Virtuální kancelář Praha s.r.o. můžete využít i služby založení s.r.o., které se řídí heslem „rychle nebo zdarma“. Je jen na vás, zdali preferujete založení společnosti „na klíč“, nebo byste raději zakoupili již založenou firmu „ready-made“.