Zařízené virtuální kanceláře v Praze

K čemu slouží virtuální kancelář? A co kdybyste mohli díky ní mít sídlo firmy v Praze a využívat veškerých výhod kancelářských prostor na nejlukrativnějších místech, a přitom byste srazili výdaje na minimum? Virtuální nemusí být tak úplně virtuální, jak se na první pohled zdá. V článku se dozvíte co znamená a jaké má výhody virtuální kancelář.

Co je to virtuální kancelář aneb základní definice

Virtuální kanceláře jsou určené pro fyzické či právnické osoby, které nepotřebují využívat kancelář denně. V praxi jde o výrazné snížení nákladů. Strana, která pronájem kanceláří poskytuje, se zavazuje poskytnout druhé straně danou adresu, sídlo firmy, jež bude zapsáno do obchodního rejstříku. Kupující tedy zpravidla získá velmi lukrativní sídlo pro svou společnost s ručením omezeným. Bývá zvykem, že poskytovatel této služby za určitý poplatek přebírá, popř. přeposílá korespondenci. Tím služby obvykle končí, ale jak vypadá virtuální kancelář v podání Profi-kanceláře s.r.o.?

Výběr ze čtyř prestižních adres v centru Prahy

Profi-kancelář nabízí virtuální kancelář v Praze na čtyřech různých adresách. Zájemce si tak může zařídit sídlo své firmy například na exkluzivní adrese v Charvátově ulici na Praze 1. Na výběr je také několik balíčků služeb. Nejlevnější varianta zahrnuje registrační sídlo společnosti, označení firmy a IČ na budově a služby recepce včetně obsluhy návštěv. Další balíčky služeb navíc obsahují například příjem a osobní odběr pošty, měsíční nebo týdenní dosílání, skenování pošty, telefonní linku s přesměrováním nebo obsluhou, místnost pro jednání s úřady, pronájem zařízené kanceláře a další administrativní služby.

Výhody umístění sídla v Praze

Umístění sídla firmy ve virtuální kanceláři v Praze s sebou nese mnoho výhod. Jak již bylo řečeno, v porovnání s menšími městy je Praha méně na očích finančnímu úřadu. Naopak více na očích bude firma potenciálním klientům a zákazníkům. Samo o sobě vypovídá prestižní pražské sídlo také o důvěryhodnosti a celkové úrovni společnosti.

Na co si dát pozor při výběru virtuální kanceláře?

Nejdůležitější je pečlivě vybrat spolehlivého provozovatele. Výběr je vhodné učinit výhradně z poskytovatelů, kteří jsou na trhu virtuálních kanceláří již delší dobu. U nových a neprověřených pronajímatelů hrozí brzké změny, nenadálé ukončení činnosti nebo zkrachování. Zákazník z řady podnikatelů za to může zaplatit svým časem (úsilí na další reorganizaci) i penězi (pokud měl dopředu zaplacený nájem). Proto nelze hledět jen na cenu pronájmů. Důležité jsou reference a historie vybraného provozovatele. Mezi nejstarší provozovatele patří právě Profi-kancelář s.r.o., která dlouhodobě garantuje kvalitní servis a prvotřídní služby při poskytování virtuálního sídla firmy.