Založení nové s.r.o. včetně doplňkových služeb

Stojíte-li před rozhodnutím, založit si vlastní společnost s.r.o., jistě vás jímá hrůza nad tím, kolik úkonů je třeba provést. Návštěvy úřadů, vyplňování příslušných listin, nahlašování, ověřování a podobné věci. Jednoho živnostníka by to dokonce možná odradilo a raději se své práci věnoval na úrovni OSVČ. Proč ale raději nevyužít profesionálních služeb v tomto segmentu? Pakliže si nevíte rady, pak vsaďte na založení firmy na klíč, které bude rychlé, levné a bez vašeho přičinění.

Získejte vlastní firmu do deseti dnů

Obrátíte-li se v záležitosti založení firmy na profesionály, máte vyhráno. Ten se o vás postará od A až do Z. Po vstupní konzultaci, kde budou vysloveny vaše požadavky, dojde k realizaci. Ta nabývá hned dvou odlišných podob z hlediska celkové doby vyřízení.

  • Standardní založení do deseti dnů.
  • Expresní založení do pěti dnů.

Pakliže nedojde k naplnění těchto termínů, máte garanci v tom, že založení s.r.o. získáte zcela zdarma. Proč právě využít založení s.r.o. na klíč? Ve své podstatě se jedná o nejjednodušší variantu, jak mít plnohodnotnou společnost psanou na vaše jméno. Založení firmy odpovídá požadavkům zákazníka. Čistá historie, předdefinované živnosti, práce, struktura a další věci. Po pěti nebo deseti dnech obdržíte tři níže uvedené důležité listiny a jste právoplatný majitel či majitelka nové s.r.o.

  • živnostenský list,
  • výpis z obchodního rejstříku,
  • osvědčení o registraci na finančním úřadu.

Šetřete čas a peníze

Přenechte založení s.r.o. skutečným odborníkům a vyvarujte se určitým nepříjemnostem a chybám při realizaci svépomocí. Využijte předkládaných garancí ověřených firem a především jejich dlouhodobých zkušeností. Zakládání nových společností nebylo nikdy tak snadné, jako dnes, což si ověříte sami na vlastní kůži. Díky těmto profesionálům, můžete i získat další výhodně služby za bezkonkurenční ceny, například pronájem zařízené kanceláře nebo virtuální kancelář Praha.