Virtuální sídlo firmy v Praze i s virtuální asistentkou

Zřízení virtuálního sídla firma začíná již na několika stovkách za měsíc a poskytuje jej například Profi-kancelář s.r.o. K virtuálnímu sídlu je možné dokoupit celou řadu dalších služeb jako je přeposílání pošty na jinou adresu, oznamování příjmu pošty, označení sídla na budově, služby recepce, či přesměrování hovorů z pevné linky na váš mobil nebo službu virtuální asistentka. Samozřejmostí je možnost využití kancelářských prostor či zasedací místnosti. Všechna obchodní jednání tedy můžete vést přímo na adrese virtuálního sídla vaší společnosti, aniž byste museli platit každodenní pronájem kanceláří. Platíte pouze za hodiny, které kancelář či zasedací místnost skutečně využíváte. Dojem, který virtuální kancelář, díky atraktivní pražské adrese udělá, se vám ve vašem podnikání bezpochyby vrátí, stejně jako ušetřené výdaje.

Zaručené virtuální sídlo firmy od profesionálů

Abyste při realizaci všech úkonů dosáhli maximální a dlouhodobé kvality, je třeba obracet se na zkušené profesionály v tomto segmentu. Na firmu, která vám dokáže zajistit plnohodnotný a velice flexibilní servis šitý přímo na míru vašim potřebám.

Je to společnost Profi-kancelář s.r.o., jež patří k prvotním poskytovatelům těchto služeb v České republice, z čehož si lze udělat poměrně reálnou představu o tom, jaké preciznosti se vám dostane. Žádné skryté poplatky u služby virtuální sídlo firmy vás nečeká, pouze cenově dostupné zázemí. A právě to je zárukou kvality a stability.

Sídlo firmy Praha je jednoznačnou volbou pro ty, kteří to myslí v podnikání skutečně vážně. Pro právnické osoby a živnostníky prahnoucí po snížení celkových nákladů na chod společnosti a minimalizování rizik spojených s kontrolami finančních nebo živnostenských úřadů. A je také pro všechny ty, kteří chtějí kromě sídla využít i doplňkové služby jako je například virtuální asistentka.