Hledáte články o podnikání k inspiraci?

V článku níže se budeme zabývat tím co se hodí pro zkušené i začínající podnikatele. Najdete zde mimo jiné i mnoho zajímavých podnětů. Například odpovědi, které zodpoví tyto otázky:

  • Jak napsat na web skvělou sekci „O nás“?
  • Jak na založení účetní firmy?
  • Co o sobě musí a co by měla uvést firma na svém webu?

Více již čtěte v článku níže, kde budou i uvedené odkazy na vybrané příspěvky.

Jak napsat na web skvělou sekci „O nás“

V prvním článku se dočtete, že pokud si podnikatel založí firmu, měl by už od počátku myslet na to, že důležitou součástí každého podnikání jsou webové stránky. Stránka O nás na firemních webových stránkách je důležitou příležitostí, jak zaujmout a upoutat pozornost návštěvníka webu. Informace a prezentace na stránce O nás mohou přispět k úspěchu firemního podnikání. Více informací o stránce O nás si již přečtěte v článku s názvem Jak napsat na web skvělou sekci „O nás“.

Založení účetní firmy

Druhý článek zmiňuje, že to, co už řekl Benjamin Franklin – na tomto světě není nic jistého mimo smrti a placení daní. Účetnictví a s ním spojené vedení a poskytování rad v oblasti daňové evidence je nezbytnou součástí podnikání i v dnešní době. Co je náplní živnosti Činnost účetních poradců, vedení účetnictví a vedení daňové evidence? To vše se dočtete v článku s názvem Založení účetní firmy.

Co o sobě musí a co by měla uvést firma na svém webu?

Poslední článek ukazuje, že společnost bez webové prezentace dnes prakticky ani neexistuje. Webové stránky představují to samé, co dříve např. vizitky a podnikatelé využívají s nadšením této možnosti, jak o sobě dát vědět. Internetové stránky spadají optikou zákona do podobné kategorie jako obchodní listiny, faktury nebo obchodní smlouvy. Další informace se dočtete v článku s názvem Co o sobě musí a co by měla uvést firma na svém webu?