Přečtěte si tyto důležité informace z oblasti podnikání

Článek níže přináší informace a praktické tipy pro podnikatele. Najdete zde mnoho zajímavých podnětů a nápadů. Například témata z těchto oblastí:

Jak podnikat v důchodu?

V prvním článku s názvem “Jak podnikat v důchodu?” se dozvíte, že možná zvažujete jak začít podnikat v důchodu. Pokud se pro podnikání rozhodnete, pak je dobré vědět, že se jedná o samostatnou výdělečnou činnost vedlejší. Více informací o tom si již přečtěte ve zmíněném článku.

S čím vám pomůže virtuální asistentka?

V druhém článku s titulkem “S čím vám pomůže virtuální asistentka?” se dočtete, že moderní technologie se dostávají v současné době i do oblasti administrativní asistence. A to právě v podobě virtuální asistentky. Co to vlastně je virtuální asistentka? Virtuální asistentka je softwarový robot s umělou inteligencí a lidskou podporou. Je s podnikatelem propojená přes chytré aplikace. Virtuální asistentce se požadavky zasílají přes e-mail, Messenger, Slack, Whatsapp nebo Telegram a dokáže komunikovat se stovkami dalších aplikací. Více informací čtěte v zmíněném článku.

Podnikání v invalidním důchodu

V posledním článku s titulkem “Podnikání v invalidním důchodu” se dočtete, že invalidní důchod je formou důchodů, který vám může být uznán v případě, že je váš zdravotní stav do jisté míry omezen. Pro stanovení jeho velikosti jsou od roku 2010 definovány tři stupně. Více informací čtěte v zmíněném článku.