Jak mohou chatboti pomoci rozvíjet malou firmu

Asociace za lepší ICT řešení přináší mnoho zajímavých a inovativních řešení. Přináší informace z oblastí ERP, CRM, datových center, umělé inteligence, chatbotů a v neposlední řadě i nových zajímavých technologií. Pravidelně o tom všem informujte na svém blogu. Dnes pro vás máme jeden tip na nový článek s titulkem “Jak mohou chatboti pomoci rozvíjet malou firmu“.

Ptáte se, jak mohou chatboti pomoci rozvíjet malou firmu?

V článku se dozvíte, že chatboti jsou mnohem více než digitální asistenti. Mohou pomoci malému podniku ušetřit peníze, uzavírat prodeje a navazovat kontakt se zákazníky ve stále více digitálním světě. Jejich popularita roste od začátku pandemie, kdy mnoho malých podniků bylo nuceno dělat více úkonů s menším počtem zaměstnanců a zdrojů. V článku prozkoumáme různé využití chatbotů a vysvětlíme, jak najít správné nástroje chatbotů pro rozvoj malého firemního podnikání.

Jak určitě víte, chatbot je softwarová aplikace, která se opírá o umělou inteligenci při provádění úkolů, které obvykle vykonávají lidé. Chatboti se učí z uživatelského chování a časem jsou stále realističtější a efektivnější. Mohou plnit různé obchodní úkoly, včetně schvalování nákladových rozpočtů, hledání obchodních příležitostí a navazování kontaktu se zákazníky online.

Více informací si již přečtěte v odkazovaném článku zde https://lepsi-reseni.cz/chatboti-rozvoj-mala-firma/

zdroj: https://lepsi-reseni.cz/chatboti-rozvoj-mala-firma/