Jak získám sídlo s.r.o. zdarma?

V článku níže se dočtete o tom, co se hodí pro zkušené i začínající podnikatele. Najdete zde mimo jiné i mnoho zajímavých tipů, které vám zodpoví například tyto otázky:

Jak získám souhlas s umístěním sídlo pro svoje podnikání?

V prvním článku s názvem “Jak získám souhlas s umístěním sídlo pro svoje podnikání?” se dočtete, že pokud jste se rozhodli, že začnete podnikat asi už jste zjistili, že jednou z povinností pro rozjezd podnikání je získání souhlasu s umístěním sídla. Jedná se o listinu, kterou podnikateli potvrzuje vlastník nemovitosti, ve které chce mít podnikatel pronajaté sídlo. Více dalších informací se již dozvíte v uvedeném článku.

Mohu si založit s.r.o. když jsem v insolvenci?

Druhý článek rozebírá téma “Mohu si založit s.r.o. když jsem v insolvenci?”, kde se dozvíte, že insolvenční zákon neomezuje dlužníka v jeho rozhodnutí začít během trvání schváleného oddlužení podnikat, tedy začít vykonávat výdělečnou činnost jako OSVČ nebo začít vykonávat funkci statutární orgánu v korporaci (jednatel, člen představenstva atd.). Více si přečtěte na zmíněném odkaze.

Jak získám sídlo s.r.o. zdarma?

Poslední příspěvek rozebírá téma “Jak získám sídlo s.r.o. zdarma?”, kde se dozvíte, že můžete získat umístění sídla na 1 rok zcela zdarma. Více již čtěte na zmíněném odkaze.