Profi-kancelář s.r.o. – založení s.r.o. i virtuální sídlo firmy

Máte skvělý business plán, jedinečný produkt, fantastické zaměstnance, ale adresa “Kotěhulky 123” vám do dokonalé image vaší společnosti zcela nezapadá? Možná právě pro vás by byla ideální možností virtuální sídlo firmy na atraktivních adresách v centru Prahy, Brna nebo jiného krajského města.

Proč využít virtuální kancelář?

Jednoduše proto, že posune vaše podnikání o velký kus dopředu a přitom vám ušetří spoustu starostí a nákladů. Společnost Profi-kancelář s.r.o. patří mezi první poskytovatele těchto služeb v Praze a má tak již mnoho zkušeností, které s radostí nabídne i vám. Virtuální kancelář vám pomůže se vším ohledně chodu vaší firmy a vy se tak můžete soustředit pouze na své zákazníky a jejich spokojenost.

Co konkrétně Profi-kancelář nabízí?

Chcete-li si založit vlastní firmu, není nic jednoduššího, než zavolat odborníkům z Profi-kanceláře a nechat to na nich. Založení s.r.o. proběhne rychle a bez vašeho zbytečného běhání. Už za několik málo dní můžete začít směle podnikat ve své vlastní firmě.

Hodně zákazníků dá při výběru firmy také na dojem z adresy sídla. A navíc očekávají, že tam bude někdo osobně nebo po telefonu k zastižení a bude se jim věnovat. I s tímto vám virtuální kancelář pomůže. Umístěte své sídlo firmy na skvělou adresu v Praze, kde získáte hned několik výhod. Kromě snížení nákladů oproti vlastní kanceláři vám bude k dispozici recepce s ochotným personálem připraveným se věnovat vašim zákazníkům. Pro jednání či porady vám pak bude k dispozici vybavená kancelář nebo zasedací místnost. Virtuální kancelář nabízí na jednom místě i další služby, které vám usnadní podnikání. V případě zájmu můžete využít vedení účetnictví a daňové poradenství, podporu administrativy či marketingu.

U společnosti Profi-kancelář si zvolíte balíček služeb přesně podle vašich požadavků a potřeb, čímž dosáhnete na nejlepší možnou cenu. Ušetřete své peníze, čas i nervy tím, že přenesete část starostí na profesionály ve svém oboru a to ať řešíte založení s.r.o. nebo jen umístění virtuálního sídla firmy. Profi-kancelář je vám kdykoliv k dispozici.