Umístěte svou nově založenou sro do Prahy 1, 2, 3 nebo 9

Jste živnostníkem, který chce rozšířit své služby dalším potenciálním zákazníkům a obchodním partnerům? Pak potřebujete být majitelem společnosti s ručením omezeným. Nevíte však, jaké jsou požadavky a povinnosti takového žadatele, navíc na zjišťování a pobíhání po úřadech nemáte dostatek času? Potom se vydejte jednodušší cestou a vužijte založení sro od profesionálů z Profi-kanceláře, kteří vám také mohou zprostředkovat virtuální kancelář v Praze.

Oprostěte se od papírování při založení sro

Vyhněte se přípravě potřebných dokumentů, vyřizování živnostenského oprávnění, registraci na finančním úřadu a na obchodním rejstříku. Tyto činnosti půjdou zkrátka mimo vás a vy se budete věnovat svým pracovním povinnostem. Jediná vstupní konzultace vás bude dělit od vlastní společnosti s ručením omezeným, jíž za váš dokončí Profi-kancelář s.r.o. Dejte zelenou svižné a spolehlivé realizaci, odborným službám a bezkonkurenčním cenám na trhu. Využijte garanci vysoké kvality a stability dlouhodobě prověřené firmy. S výsledkem založení sro budete více, než spokojeni.

Virtuální kancelář se všemi svými službami

Nakonec zbývá vyřešit sídlo firmy, respektive virtuální kancelář. Pronájem lukrativní adresy se týká oblastí, jako je Praha 1, Praha 2, Praha 3 nebo Praha 9. V rámci vámi zvoleného balíčku získáte služby recepce, dosílání a skenování pošty, telefonní linku s operátorem či možnost využití zasedací místnosti a vybavené kanceláře. Virtuální kancelář se stane vaší podnikatelskou základnou, za níž budete platit minimum finančních nákladů. Rozhodně jde o podstatně ekonomičtější variantu, nežli pronájem plnohodnotných fyzických prostor. Profi-kancelář s.r.o., to je profesionální vstupenka do světa velkého podnikání se vším všudy. Neváhejte a kontaktujte odborníky, jež vám vyjdou ve všech ohledech vstříc.