Víte, jak vyzrát na založení sro?

Když se rozhlédnete kolem sebe zjistíte, že každý úspěšný businessman podniká pod hlavičkou vlastní společnosti. Pokud se tedy nacházíte ve stavu OSVČ neboli prostého živnostníka, povzneste svou činnost a daném trhu na vyšší úroveň a více se prosaďte.

Založení sro totiž nemusí být na první pohled tak složité. Ano, tento proces sám o sobě přináší jistá úskalí a nutnou administrativní zátěž. Té se však nemusíte věnovat svépomocí. Využijte profesionálů na slovo vzatých. A jak takové založení sro na klíč vlastně funguje?

Do dvou týdnů máte firmu založenou

Na počátku všeho podstoupíte vstupní konzultaci, kde budete obeznámeni se vším potřebným a daný subjekt z vás dostane všechny důležité informace nutné k založení společnosti s ručením omezeným. Pak už se nemusíte o cokoliv starat. V rámci celé přípravy bude realizována řada procesů.

  • Notářský zápis
  • Živnostenské oprávnění
  • Registrace v obchodním rejstříku
  • Registrace na finančním úřadu

Založení sro tímto způsobem před vámi vykouzlí novou firmu s naprosto čistou minulostí a s tím, že jméno, struktura a všechny ostatní náležitosti budou do nejmenšího detailu odpovídat vašim požadavkům. Ano, tak snadná může být cesta vedoucí k vlastní společnosti s ručením omezeným.

A víte, co je na tom všem nejlepší? Získat můžete zvýhodněnou cenu za virtuální sídlo firmy.

Virtuální sídlo firmy s nízkými náklady

Nebojte se, že byste se museli s vlastní firmou kamkoliv stěhovat. V tomto případě si zvolíte pouze lukrativní adresu budoucí společnosti, odkud vám může být přeposílána všechna korespondence a přepojovány hovory. Sídlo firmy bude například v Praze, kde do značné míry zvednete prestiž a budete před svými obchodními partnery a zákazníky vypadat opravdu dobře.

Vsaďte na profesionální založení sro a dopřejte si k tomu sídlo firmy na rok zdarma s následně velice nízkými náklady v řádu stovek korun za měsíc.