Rychlé založení s.r.o.

Tou ekonomicky nejdostupnější variantou je bezpochyby založení zbrusu nové sro, včetně jejího jména, živností, struktury a řady dalších věcí. To vše je realizováno v časovém období zhruba dva týdny. Během nichž jsou prováděny přípravy dokumentů, registrace, notářské zápisy a podobné procesy.

A výsledek založení sro? Nová společnost s čistou historií, kterou můžete začít využívat ku prospěchu svému.

Alternativa nové firmy

Druhou možnost představuje ready-made společnost, tedy odkup již existující a doposud nevyužívané sro, jež má navíc splacen i základní kapitál. Cenově náročnější řešení, díky němuž však můžete působit jako právní subjekt v podstatě okamžitě.

Kdy dát novou sro do virtuální kanceláře?

Pokud umístíte svoji nově založenou firmu do virtuální kanceláře, tak ušetříte za zbytečné výdaje, které souvisí s klasickým pronájmem kanceláře. Neplatíte totiž zbytečně například za asistentku, účetního či podporu prodeje. To vše vám totiž zajistí virtuální kancelář přesně v rozsahu, jaký potřebujete. Ale to není vše. Již základní varianta virtuálního sídla zahrnuje kompletní servis: sídlo společnosti či kontaktní adresu, vlastní zákaznickou telefonní linku s obsluhou či přesměrovanou na váš mobilní telefon, neomezený příjem a přeposílání korespondence, zasedačku k jednání s klienty či úřady. Navíc vám Profi-kancelář dá slevu na službu založení sro.

Nově založená firma na adrese Praha

Virtuální kancelář pro nově založené s.r.o. můžete mít v centru Prahy, např. na Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo v ekonomické variantě na Praze 9 – svou firmu můžete řídit odkudkoliv, třeba z chaloupky na Moravě! Vaši zákazníci za vámi „na dobrou adresu“ mohou přijít bez ohlášení a pracovníci kancelářského centra se jim budou věnovat. Na domluvená jednání vám bude k dispozici zasedací místnost s veškerým kancelářským i cateringovým servisem.